Jump to content
FAS Goran

Taser

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

About Taser

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Srbija

Previous Fields

  • Garage
    Stilo multijet
  1. Pa problem i jeste u tome što dijagnostika ništa ne pokazuje, a danas se čak nije mogla uspostaviti veza sa motornim kompijuterom. Akumulator novi...
  2. Problemi, problemi, problemi... Stilo se u vožnji ugasio, iskočio katanac i raznorazne greške. Negde je prekinuo struju, a gde i zašto nemam pojma. Ni pumpa za gorivo ne dobija struju! Da li je neko imao ovakav problem?
  3. Ja sam vozio jtd 115 ks četiri godine i prezadovoljan sam. Sada vozim mj 140 ks godinu dana (odavno čipovan) i prezadovoljan sam. I slažem se sa Igorom da je to jako teško pitanje, ali kad već biraš izaberi onaj koji je stvarno u dobrom stanju.
  4. Sutra... nisam stigao danas da ih uslikam!
  5. Prodajem felne od stila abartha u dobrom stanju i pragove i kačket za stila 3 vrata! Ponude na p.p.
  6. Evo i sličica...nadam se da je dobra!
  7. Pragovi i kačket su još aktuelni! Pa ako nekog zanima neka se javi...
  8. Prodajem spojlere i kačket za stila 3 vrata. Kupljeni kod Nemanje ali ih nikad nisam stavio jer sam u međuvremenu kupio drugog stila sa spojlerima! tel: 064/1334387
  9. Da li neko zna gde ima da se kupi novi nosač motora, levi, za stila abartha?
  10. Pa hajde da se i ja požalim...prvo paljenje na nižim temperaturama sa dužim verglanjem, svako sledeće dobro. Nemam problema u vožnji, ne izbacuje grešku.
  11. Meni se dešavalo isto...kad su mi radili turbinu nisu dobro vratili šelnu na cev oko izduvne grane!!! Čim bih stao punila se kabina dimom. Pogledaj te cevi napred, mora da je tu negde.
  12. Na mj- etu je hidraulični ,pa kontam i da je na jtd...i ja sam ga menjao sa setom kvačila!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...