Jump to content
FAS Goran

kopra

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About kopra

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    fiat stilo 1.9 jtd
  1. onako vidi see na oko.. sivkasto izlazi.. samo mi nije jasno, posto ne trosi ulje uopste, a prosli mi je duvao manje od ovoga i trosio dosta ulja.. oba idu vise nego dobro..
  2. a ovaj ne trosi ni gram ulja, a duva na merac.. ne znam sta je to?
  3. imam jedno pitanje, motor duva na meracu i cepu za dolivanje ulja, a u voznji ne potrosi ni gram ulja, svejedno kako se vozi. sta bi to moglo biti?
  4. moze li neko detaljno da kaze koja je razlika izmedju ova dva motora?
  5. imam jedno pitanje. kako da skinem pragove i kacket a da ne ostetim staklo i farbu ?
  6. jel ima prednji branik za stila 3v ? i koja je cena ?
  7. prodajem fiat stilo 1.9 jtd 2003 god u odlicnom stanju. uradjen je mali servis pre 3000 km. registrovan celu godinu. uvezen je iz nemacke. auto je u full opremi ima i kozu. presao je 203000. cena 3600e. 066/9577-928
  8. imam ja jednu takvu .. posalji pm ako te zanima..
  9. icicu da proverim sve. i iscimacu se do nekog servisa da pitam. ajde posalji mi u PM nekog dobrog mehanicara sto se razume ako znas .?
  10. pa sam sam dosao na ideju da uradim to, al prvo reko da pitam da li je uopste izvodljivo. probao bih, samo moram jos malo tacnije da se raspitam.
  11. ne bi prodavao mog. pa zato pitam da li moze da se prepravi na 115 ks ? i sta bi sve trebalo da se odradi i ako ima nekih prepravki? ako neko moze da napise..
  12. A jel moze ovaj motor da se prepravi na 116 ks ? da se stavi varijabilna turbina i interkuler i da se promeni mapa ? koliko bi tu posla trebalo? i da li mora nesto da se prepravlja ?
  13. nisi me razumeo. ovo je kompletan motor sa sve blokom,turbinom, kompom, diznama. i sad me zanima da li ja njega mogu da ubacim u moj koje je 2003 a motor je 2006. ne znam da li pasuje sraf na sraf ili moraju neke prepravke ?
  14. ovo je skroz komplet motor. trebao bi jos da uzmem menjac i komp? a da li taj motor pasuje u stila isto kao i obican jtd ili moraju da se rade neke prepravke ?
  15. a sta to sve ? ja sam nasao kompletan motor sa agregatima i turbinom ? da dam moj i doplatim za taj..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...