Jump to content
FAS Goran

shone

Members
  • Content Count

    130
  • Joined

  • Last visited

About shone

  • Rank
    Regolari

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    punto 1.9 D

Recent Profile Visitors

6037 profile views
  1. sa troje vrata,ja sam uzeo neke crne za sebe pa prodajem ove iz mog puntica Ubacujem i rucke one unutrasnje za otvaranje vrata uz tapacire sve za istu cenu
  2. Tapaciri za prednja vrata leva i desna od punta 2 (tamno plavi) cena za oba 990 din slike saljem na mail posto nisam vest da ih postavim ovde -.-
  3. Prednji tamno plavi tapaciri za vrata, cena za oba je 1500 din, slike saljem na mali, nisam vest da ih ovde postavim 065 532 36 58 Nenad,ako niste iz Bg-a,moze slanje Aks-kurirom!
  4. Meni su zanimljivi isto ti 1.4 motori,jos sam nisao par njih sa sekvent plinom ide nevreme,trosi ko dizel
  5. Vidjao sam na onom sajtu polovni atomobili Jtd sportinge sa 6 brzina?! znaci izmedju 8v i 16v ,16v je bolja opcija? Za menjac sam pitao zato sto je meni bio otisao na dizelu pa sam morao da radim remont,jel ta 6 brzina pomaze da se malo rastereti motor na autoputu ? kakva je potrosnja benzinca 16v model ? jel ima neke mane i nedostatke ?
  6. Interesuju me iskustva sa ovim modelima puntica, zanimaju me jtd sporting varijante a i benzinci,kakvi su koliko su jaci od "obicnih" kakav im je menjac ?
  7. Moli samo boga da nisu sinhroni,meni kad je bio otisao sinhron druge brzine to mi se desavalo,izbacivao mi iz 2 ,morao sam da uradim remont menjaca...
  8. Resio sam da zamenim svoj stari alarm (univerzalni) koji je poceo da me zeza u zadnje vreme (trajao mi je oko 6 god),otisao sam na bubanj potok i kupio solidan alarm ,nista specijalno ima otkljucacanje zakljucavanje i jos par funkcija sasvim dovoljno za te pare... Pokusao sam danas da ga ugradim ali bezuspesno slabo se razumem u elektriku,pa da nebi nesto zapalio ili pokvario,zanima me jel znate mozda gde mogu da ugradim taj alram i koliko bi me to kostalo?
  9. Na prodaju su i tapacirunzi crne boje ocuvani zajedno sa kutijama za zvucnike cena 3000 din ove rucke idu gratis ... (na jednoj kutiji pukla je mrezica ali je zalepljeno tako da se ni neprimecuje)
  10. Prodajem fabricki zatamljena zadnja stakla za fiat punto 2,(izvadjena su iz van-a) cena 2000din
  11. Evo da odogovorim ja sam sebi Ide osigurac od 30a ...
  12. lol nije bilo osiguraca,vidim ja nesto nece da topi mraz kad ono medjutim xD stavio sam jedan od 15a nadam se da taj treba,ako vas nemrzi pogledajte kod vas koji je pa mi recite

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...