Jump to content
FAS Goran

pavaobg

Members
  • Content Count

    1125
  • Joined

  • Last visited

About pavaobg

  • Rank
    Regolari

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zvezdara

Previous Fields

  • Garage
    500L 1.6 mjet Bicolore

Recent Profile Visitors

6306 profile views
  1. 10500€ fixno sa dva seta točkova, registrovan do avgusta, 51.000km, garažiran. Tu sam za sva pitanja. @ Zunto Hvala doktore!
  2. Mislio sam da uzmem Scenic IV al sam na kraju uzeo od druga Supeb 2.0 tdi DSG.
  3. Društvo auto je na prodaju. Za sad samo ovde info dok ga ne bacim u oglase.
  4. Trenutno na 48000 km Na 40kkm zamenjene sve pločice. Prednje bile na izdisaju, zadnje mogle joiš par hiljada. Na 38kkm zamenjena desna kugla. Kilavi dugme za pojačavanje zvuka na volanu. Čudno ponašanje serva na većim brzinama. Nekako se ukruti i kao da ima zub na kom zapinje. Moguće da je potrebna kalibracija nakon promene kugle i štelovanja trapa. Moguće i da je letva zveknula.
  5. Dogovoreno Samo još da provalimo kako se kupusa volan.
  6. Drugačije su i fizički na USA tržište. Umesto točkića su poluge. Ja se navikao da se javljam na telefon i da pojačavam/smanjunjem muziku. Sve bilo ok dok pojačavanje nije krenulo da kilavi i uglavnom prebaci na mute. Predpostavljam da nov deo nije skup, al bih prvo probao kontakt sprejem da rešim stvar al nikako da ukapiram kako se skida air bag. Nema šrafova pozadi, što je najčešće rešenje.
  7. Meni HU radi bez greške od update-a al mi brlja dugme za pojačavanje zvuka na volanu. Moraće da radi kontakt sprej samo da shvatim kako se kupusa volan.
  8. Žorž me prizvao Ja sam dobio sva četiri praga, al nisu OEM, nego poručeni sa ebay-a. Koliko znam OEM postoje samo prednji.
  9. Iskustvo iz tetrisa je dobilo upotrebnu vrednost. Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
  10. L već par dana sunča krov na suncu Boke. Do dole je bio propisno natovaren, stvarima, biciklom i brdom kutija koje mi je drug dao da ponesem jer on nije imao mesta. Prosečna potrošna oko 5l putem preko Topole, Žabljaka i Risna. Noćna vožnja sa dosta praznih deonica gde sam vozio brzo, ali i sa delovima sa jakom kišom i maglom. Sve u svemu standardnih oko 8h vožnje.
  11. Sve je dosta jednostavno. Nisu klasične žabice nego kuke kao na slici Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
  12. Hvala doktore! Btw cela operacija rasturanja enterijera je vrlo jednostavna. Sve je na žabice. Nema ni jednog šrafa.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...