Jump to content
FAS Goran

doktor79

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About doktor79

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Glusci - Sr. Mitrovica

Previous Fields

  • Garage
    Punto Mk2 1.2 8v 04god. BMW E36 320i coupe 95god.

Recent Profile Visitors

1204 profile views
  1. Pa zale se ovi sto ih nikad nisu stavili na auto ebc je skup i odlican Pravi brembo je skup. Textar diskovi na BMW-u, tacnije jedan disk se iskrivio posle ~10.000 km. Obradjen i zasad nema problema. Na njima su plocice Textar i nema skripanja. Za Punta sam uzeo Delphi diskove i plocice, montiracu ih ovih dana. Kad sve legne na svoje mesto, prenecu utiske.
  2. Jel kupovao neko Bilstein amortizere kod VS Group ( VS auto delovi)? Kakva iskustva imate sa Bilstein amortizerima?
  3. Textar diskove+plocice imam na BMW-u i posle 10k i malo vise od godinu dana morali na obradu tj. jedan je bio malo kriv, drugi kao nov, plocice isto u ekstra stanju.
  4. Drustvo, koliko je komplikovano da se zameni gumica bobine? Treba li na nesto posebno obratiti paznju prilikom zamene? Svaki savet je dobro dosao.
  5. Na satu je sad oko 115.000km, a kad smo ga uzeli bilo je 111.300km i na tu je kilometrazu i carinjen. E sad znas i sam da ovim sa placeva ne treba verovati. Sta da ti kazem, malo se pazi i redovno cisti i to je to. Najvaznije je da se ne zapuste onda nema spasa.
  6. Evo da predstavim auto koji vozi moja supruga i ponekad ja. Kao sto naslov kaze u pitanju je Punto 1.2 8v 2004. god. Od opreme ima ono standardno el. podizace, maglenke napred i pozadi, ABS, el. retrovizore i mozda jos nesto. Kod nas je 4 meseca i za to vreme smo presli 3.500km. Evo i nekih slika, malo su losije jer sam slikao telefonom.
  7. Pozdrav svima. Moje ime je Zoran. Moja zena i ja imamo Punta 1.2 8v 2004god. Forum posecujem zadnjih 5-6 meseci, registrovao sam se pre 2-3 meseca. I mogu reci da sam dosta korisnih stvari ovde procitao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...