Jump to content
FAS Goran

Aca123

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

About Aca123

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 05/20/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9jtd
  1. proveri na pumpi, zaboravio sam kako se zove prekidac koji sluzi da kad gasis motor zaustavi naftu. desilo se i meni isto crko je i samo vergla( kosta 15e)
  2. pogledaj ovo http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/53747-bravo-12-marea-19-jtd-ne-uklju%C4%8Duje-ventilator-hladnjaka/
  3. ne vidim nigde odozgo gde moze da se prikljuci. mora odozdo?
  4. Pronasli smo kvar. kablovi ispod akumulatora bili zakinuti....
  5. da limi moze neko reci gde ide tanje crevo koje se odvaja od velikog creva (izmedju turbine i maf senzora) crevo je br10 na slici. kod mene nije ukljuceno nigde stoji pored kucista vazduha a ne vidim gde se ukljucuje?
  6. pregledao to i jos nekoliko primera. ima nesto slicno ali nista kao moj slucaj.
  7. Drustvo pomagajte! parkiram danas auto i kada sam ga posle 5min upalio izbacio mi gresku zuta lampica pumpe "check fuel" auto sada nece da primi gas nereaguje uopste a i pali malo duze. nekako sam otiso do majstora bez gasa posto je blizu i na diagnostici je pokazao senzor pedala gasa, senzor pred pritiska turbine i senzor pritiska goriva sve to nedaje signal e sad cekam nekog elektronicara da javi sta je.... jel imao neko nesto slicno posto su mi rekli da je senzor pedale gasa 17000rsd ne bi menjao nesto bezveze?
  8. meni se na td motoru desilo da pukne kajla od bregaste i ostane u L oblitu tako da je bio promasen za dva zuba i radio isto ovako...
  9. Potrebna ni je pomoc oko skidanja plastike ispod soferke? skinem brisace i one tri zabice ali nemogu da izvucem plastiku, negde jos drzi...? jel ima neko uputstvo?
  10. Sada sam miran duze vreme (dok se smirim od placanja )...
  11. set 23000din, zamajac 27800dim, a ruke 60€.....
  12. dobio lufta. nije siguran jos koloko moze da izdrzi tako da ide i on. sitnica... najgora varijanta
  13. ode moj stilo na kompletnu zamenu ( set kvacila, lezaj, zamajac i semering...) sad cekanje...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...