Jump to content
FAS Goran

gogi1101

Members
  • Content Count

    362
  • Joined

  • Last visited

About gogi1101

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Leskovac

Previous Fields

  • Garage
    Stilo1.6 16v

Recent Profile Visitors

3071 profile views
  1. Nista novo na 1.6 . Ja sam cak skidao karter misleci da ima naslaga,ali nema. Merio sipku,merac, da li je od 1.6 ... Prosto filter je kraci,ne ispusti se svo staro ulje i stane 3-3,3 l. Tako je i kod mene vec 5 mala servisa.
  2. @Drwho99x Zar Z9 max nema 3gb ddr4 rama i snapdragon 810 procesor ? Ili mozda ima vise verzija.
  3. U nemacku se ide sa polozenim B1 ili B2, pa tih 6 meseci tamo ima smisla.
  4. I moj ti je savet da pises CV-e za posao u nemackoj,ali ce ti trebati radno iskustvo za posao tamo. Ja imam 42 godine i klinca od 15 godina,radim kao visi radioloski tehnicar ovde vec 15 godina i prosle godine sam krenuo da se interesujem za posao u nemackoj.Stvari stoje tako da pored nostrifikacije diplome i poznavanja jezika ( visok nivo) pre potpisivanja ugovora o radu odlazis na probni rad od par dana u nemacku.Ako znas svoj posao nemac potpisuje ugovor o radu i sredjuje ti radnu i boravnu vizu. Tako da pre odlaska u nemacku izvezbaj dobro rad u struci.
  5. Balast na suvozackoj strani zaglavi izmedju krila i posude za brisace,malo je rasrafis i taman uglavis balast.Tako je kod mene.
  6. U sustini fabricki reset ECU-a se postize skidanjem plus kleme na par sati.Nakon ponovnog spajanja kleme on ima fabricke parametre. E sad ako hoces da mu ubacis "nove" parametre ti flesujes ECU .Svaki uredjaj pre upisivanja novog SW-a iscita postojeci i zapamtis ga u racunaru. Samo kod flesovanja uvek nesto moze da podje po zlu, a onda kod elektronicara i ECU na sto.
  7. @majkicbane U leskovcu je meni narezivao kljuc za Stila- njegov Mac za skakavac I rezanje 1000 din
  8. Wau je sto snima u rezoluciji 38..x21.. Oko 8mp ,pa kad zumiras na snimku se i vidi nesto ;-)
  9. Ta lampica gori uvek na kontaktu,cim upali treba da se ugasi. A to sto nece da upali- cuveni senzor radilice mozda?
  10. Jesam, Mozda predjem na dizlo ;-) Sto se tice SW ,ono sto je trebalo biti ispravljeno( ler,knedla prilikom kretanja...) nisam ni imao, Ko radi sam,mora nakon ubacivanja sw-a da odradi kalibraciju klapne inace poludi od pistanja ;-)
  11. Ubacen sw danas. Ne primecujem nikakve promene,mozda za nijansu tecnije prima gas. Videcu kad predjem neku km Najvise mi smeta sto prilikom polazenja bez gasa obori rpm ispod 500 i ugasi se,nema razlike i sad je isto,mora da se doda gas prilikom polazenja.
  12. gogi1101

    Cena gasa

    Leskovac 77.40 :-(

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...