Jump to content
FAS Goran

bukovski

Members
  • Content Count

    199
  • Joined

  • Last visited

About bukovski

  • Rank
    tatko
  • Birthday 08/15/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vlasotince

Previous Fields

  • Garage
    Punto 1.3 multijet

Recent Profile Visitors

4900 profile views
  1. Ako taj što ih je kupio hoće da proda nek se javi, da ih odkupim
  2. punto 1.3mjet 2005 prednji amorti monro obicni 5116din 2 god gar reflex 6072 3 god garancija ( lokalni shop ) kayaba gasni 5530din 2 god gar ( obicne nema nigde ) gazela sach 4600din bilstein b4 4508din nemam pojma kolko garancija nisu bili raspolozni za pricu vudim trade dakle do kraja nedelje stavljam bilstein mada mi i stari nisu losi al skidam sportske opruge pa najedno cu odradim sva 4 amorta. Da sam miran cisto.
  3. ima nova full za 100e kod generalnog uvoznika za instalacijom i atestom. dakle polovna moz biti max 50e
  4. heheh ko da gledam moj, slobodno odradi pragove i kacketic, i na prolece lepim crnu foliju na krov. A ja za koji dan skidam i opruge i stavljam standarad a narucio kayabine amorte no to u mojoj temi
  5. kupujem novu ili polovnu euro kuku za punto mk2b 2005god 3v. sa instalacijom ( sa ili bez atesta ali sa mogucnoscu radjenja istog ) ponude ovde , moze i pp, moze i sms ili poziv 063/1508981
  6. gde se moze naci najjeftinije bilstj gasni ??? mislim da uvek treba ici na kvalitet bar ja tako radim
  7. Ma kako mi nece dati kad sam osiguran do 25 000 din dakle pokrivam i original. To je kasko molim lepo, zamenicu sam i kad odem posle sa racunom morali bi da mi daju pare kolko je kostala popravka do visine osigurane sume. Mislim veliki su oni svi muljatori i pokusavaju sve da smanje i umanje al ako si dostrajan ja mislim da moze da se izgura uvek ono sto nas i sleduje. drugo pitanje : koje ako ne originalno i gde ???
  8. pozdrav, doslo vreme da samenim soferku, jedan mali kamencic kvrcno i sad se linija malo povecala a milicija me vec 3 puta jedva pusta da prodjem sa istim. A planiram put u GRcku te moram zameniti istu. Osigurao sam stakla sa 2500din valjda je to do 25 000din kod amss u oktobru mesecu 2010god. Problem : nigde ne mogu da nadjem originalna stakla za zamenu. Zvao sam tri servisa u Nisu i prvi nudi kineske za nekih 6500din + ugradnja al nemaju racun pa racun ide preko druge firme ovo ono dakle polulegalno. Auto Glass ima neke evropskog proizvodjaca nisu kineske ali bele za 8500din sa ugradnjom daju mi racun kad platim pa ja posle sa tim idem u moje osiguravajuce drustvo. i treca varijanta je glass servise koji ima dogovor sa mojom osiguravajucom kucom ima zeleno zatamljena stakla ali ne original ali kazu kvalitetna daju garanciju osim na lom xeexexex i ugradnju dozivotno. kod njih je 11000din. Dakle isto nije kinez neka Nemacka firma, ali nema ni znak FIAT. Posto sam vec umesto 1500din dao 2500din za 25000din premije sto da je ne iskoristim maksimalno razmisljam se i ugradim original staklo za punta mk2b 2005. A i sam volim da mi je sve na autu u extra stanju i extra kvalitet. Gde se moze naci originale vetrobransko staklo i koja je cena , ko ugradjuje ? Ili kranja opcija kog proizvodjaca juriti da to sve bude u ok stanju. Izbor servisa u LEskovcu ili Nisu je taj koji sam i napisao. Sutra dolazi procenitelj u 9 ujutro pa moram da znam sto pre, kako i sta da me ne zavrne sa procenom i prizna manje nego sto je vrednost popravke. Hvala unapred !
  9. brate mislim bez ljutnje neuporedivo, a vozim sve ne interesuje me zemlja porekla i marka
  10. Zavisi kad ste zvali pozeljno posle 15h da se zove a moze i do 24 nocu nije problem, samo da nije ujutro. p.s. auto ide na prodaju ili zamenu za nesto vece pa makar to bio i stilo golf megan octavia nisam gadljiv na marke. Mada pozeljan superb pasat ili audi. Klinac raste i potreba za prostorom postaje veca.
  11. da nadjem neki skener samo posto ja nemam i nije frka, mada verujem da si i sam dobio semu za daljinsko zakljucavanje tamo gde si ga kupio. MIslim zaista nije tesko... ako treba nesto imas i moj mob
  12. koje su cene za bilstein a koje za koni ? recimo 2 komada prednji i 2 kom zadnji... al novi
  13. 1.3 se tako lepo cipuje da posle ne poznas motor ! ja prezadovoljan mali se tako lako vrti i tako lako prima gas da je to nestvarno !!!
  14. ako vide balaste kod mene svaka im cast da vidite gde sam ih ja ustekao. hehehhehe ni ja nemog pridjem do njih bez 2 sata posla
  15. extra odradjeno kako si sakrio kablove?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...