Jump to content
FAS Goran

moki

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About moki

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.2 16v hlx

Recent Profile Visitors

2382 profile views
  1. Crni vise nije na oglasima, a trenutno sam u nekoj sa guzvi pa nikako da odem da pogledam ovog belog. Gledajuci oglase naleteo sam na jednog u sporting opremi, i u opisu stoji da ima 4 sedista?! E sad, da li se prodavac za*ebo ili se stvarno GP u sporting opremi vodi kao auto sa 4 sedista posto ima samo dva pojasa na zadnjoj klupi?
  2. Vredi li gledati neki od ova dva? https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/12021876/fiat-grande-punto-sport https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/12118107/fiat-grande-punto-13-mjet
  3. Hvala na komentarima. Na prvu loptu mi je delovao ok, al izgleda da tu stosta nije bas kako treba...
  4. Vidi stvarno, nisam ga ni skontao. E sad dal su menjana vrata ili samo znak!? Razmaci mi ovako po slikama deluju ok. Zaboravio sam koliko glavobolje zadaje kupovina automobila...
  5. Kako vam se cini ovaj primerak GP? https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11764680/fiat-grande-punto-13-m-jet
  6. Kod mene je isto bila pukla ta opruga pa sam je zamenio oprugom sa mehanizma od neke starije Lancie. Nije bila bas indenticna(malo je tanja), ali moze da se nabudzi.
  7. Nema nikakve fore. Namestis je na mesto i samo otkacis da opruga odradi svoje.
  8. Da, samo zategnes i zakacis da ostane u tom polozaju...
  9. @beli_Punto Proces je jednostavan, samo sto je nezgodan za objasnjavanje. Pa da pokusam: Kad je otvoris videces u donjim uglovima plasticne sipkice (koje sluze kao sarke) sa oprugicama. Na sipkicama ces videti pipke. E sad uzmes ravan safciger, zakacis za pipak i lagano povlacis, sabijajuci oprugu sve dok ne uspes taj pipak da zakacis u udubljenje(skontaces kad vidis). Isto to odradis sa druge strane i fioka je slobodna.
  10. Tolerancija je valjda ograničenje +10%, tako su namesteni uređaji.
  11. Nemam sliku, ali... Od nedavno u Batajnici na centru je urađena dodatna traka za skretanje ka Zemunu i iz Pazove desno. Taman pomislim manja gužva, signalizacija... medjutim mentoli redovno parkiraju na celu traku. Staneš iza nekog i tek kad se semafor otvori shvatiš da je parkiran i da sedi unutra i čeka nekog. Frustrirajuce.
  12. Mozes sam, nece biti problema. Izvadis tu, odes do najblizeg časovničara i uzmes istu takvu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...