Jump to content
FAS Goran

Bomark55

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

About Bomark55

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/09/1982

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo
  1. Ako ima neko belu plastiku/masku sto stoji na centralnoj konzoli kod nogu suvozaca. skida se kada se menja filter klime? Ako može cena?
  2. I mene zanima da li si nasao resenje. Usput sta je to DPF? i kako da znam da li ga imam? Pozdrav
  3. Jesam pitao, al ne da bih ja budzio svoj auto, nego zbog rasprave sa ortakom!!! Ne bih dirao taj ventil da mi nije tako receno, zato sam i pitao ovde da li moze da se zezne nesto... Meni se greska javljala i pre skidanja tog ventila. Naravno, nisam ekspert, da jesam ne bih pitao. Smanjio sam potrosnju, stabilizovao rad motora i dobio vise snage samo sa ciscenjem interkulera, leptir venila, eger ventila... meni je to bilo dovoljno. Ventil je skinut jer nisam imao vremena da odem kod nekog drugog. Ja se izvinjavam ako sam nekog uvredio ovde nije mi bila to namera!!!
  4. ok, da li mozete da mi pojasnite sta radi taj ventil, osim sto pali i gasi turbinu? da li je ispravan ako smoro otvara i zatvar?
  5. da li mozda mozes da se setis koji je tacno to senzor? hvala
  6. Zamenio sam filter goriva i za sada ne trza. al sad imam drugi problem. svremena na vreme mi izbaci grešku, i juče sam baš bio kod majstora zakačili ga na dijagnostiku kad piše "pritisak turbine". da li neko zna šta,tj. koji senzor je to?
  7. to sam već čistio, al hvala na savetu. nisam siguran, al mislim da mi svremena na vreme javlja takvu neku gresku. pa zato pitam.
  8. meni je korodirao potenciometar i on mi je pravio sve probleme.... nisam uspeo da najdem takav ili slican
  9. Poštovani formuraši, nedavno mi je majstor skinuo /prespojio ele. ventil koji se nalazi na vakum crevu koje dalje ide u vakum ventil koji pokrece i zaustavlja turbinu. Nadam se da me razumete. taj ventil se nalazi ispod akumulator skroz dole skoro u braniku. da li izbacivanjem tog ventila može da crkne turbina? ili da li može da se desi nesto loše na motoru? u poslednje vreme je počeo motor da mi trza, kao da je neka dizna zapušena. to se dešava samo na momente, da li izbacivanjem tog ventila moze ovo da se desi?
  10. ja imam sličan problem ali ne često. dešava mi se da upali grešku, drži par dana i ugasi sam. kada mi prijavljuje grešku više troši i slabije vuče. da li ste našli neko trajnije rešenje? samo da napomenem, čistio MAF,EGER,MAP...
  11. Ok.ok, znaci stilo 1.9jtd nije multijet. Da li postoji stilo sa multijet motorom?
  12. Nije mi jasno...razlika između JTD i MJet motora? Da li je to isto?
  13. imam slican problem kada se motor zatrese. da li neko moze da mi kaze gde je senzor nivoa ulja?
  14. da li i na 1.9JTD motorima postoji senzor apsolutnog pritiska? ako postoji gde se nalazi?
  15. Slažem se Bravo JTD al kada ti takozvani majstor radi remont dizni i naplati 75e po dizni i ti nezadovoljan odeš na karaju kod nekog zvaničnog servisa, gde prilikom rasturanja dizne naidjes na teflon traku.... da li i tada ne treba imenovati majstore? a pritom isti posao plaćaš dva puta, a na naše plate to nije malo!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...