Jump to content
FAS Goran

devaiva

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About devaiva

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Krasno, Croatia

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo MW 1,9 JTD 115 ks
  1. Da li ja to mogu napraviti s ovim?http://www.ebay.com/itm/180989198305?_trksid=p3984.m1439.l2649&item=180989198305&cmd=ViewItem&sspagename=STRK:MEWNX:IT&vxp=mtr
  2. Valjalo bi napisati za sve releje od čega su. Ja sam jedva našao relej pumpe goriva i ventilatora kabine.
  3. Meni u servisu kažu da se lampica ne može upaliti kad nema serijski tempomat.
  4. st. Radi se o ovlaštenom servisu. K Ipak nije prolupao, nije bio dobro stegnut, sad je opet onaj stari dobri Stilo.
  5. Na prešu, skidali su cijeli most. Radi se o ovlaštenom servisu. Kupio sam BIRTH-ove na ebay-u, originalni u servisu dođu 100 € par.
  6. Pozdrav, ja sam pred dva mjeseca ugradio BIRTH-ove, desni mi je već prolupao, pa jeli to moguće.
  7. Evo, zahvaljujući preciznim uputama ljudi sa foruma ugradio ga i ja, radi od prve, trebao sam samo spojiti 4 žice na smeđi konektor i +12V sa bravice. Lampica naravno ne svijetli, isključuje se na kočnicu i kvačilo, sve u svemu super. Sutra idem na autoput pa ću ga isprobati temeljito.
  8. Izgleda da sam našao krivca, samo ne znam kuda vodi, tj, gdje završava. Kad ga nategnem prema gore (kabal naravno), pištanje prestane. negdje gubi kontakt, a izgleda da ulazi u kabinu s grupom kablova iznad ABS-a. Radi se o kablu vezanom na - pol akumulatora, srednji po debljini, ovaj odšarafljeni, ide unutar lijevog blatobrana pa izlazi u grupi kablova iza akumulatora.
  9. Pozdrav društvo, na ovom forumu sam naučio puno o Stilu, imam ga već 5 godina, dobar je samo malo zeza instrument tabla s vremena na vrijeme. U vožnji počnu kazaljke, temperature, broja okretaja i brzine padati na nulu, a sve lampice se počnu paliti i gasiti. To potraje par dana pa prestane. Učestalost nema pravila, niti vlažno ili suho vrijeme. Motor normalno vuče kad se to događa. Možda neko ima iskustva pa molim pomoć.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...