Jump to content
FAS Goran

darkonije

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

About darkonije

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Punto 1.2 16v 5v 2001
  1. Imam ja jedno pitanje za vas.....vezano za Vernet,i termostate uopste. Pazario sam Vernet-a i pre ugradnje probam dal diKtuje. Dunem na lulu i pusta malo vazduha, al osetno manje nego stari koji sam skinuo pa sam ga montirao. A drugar menjao na Lybri termostat,dihtuje kao zavaren. Probao licno pre ugradnje metodom duvanja (sram ga bilo ko misli bezobrazno ) E sad,jel i za Punta vazi mora da dihtuje? Jer ,eno, opet tesko dize temperaturu....i malo me nervira.
  2. Moz da bude da ti je sajla pukla. Meni se jednom desilo da nesto unutra krlja al podizac radi. Kad sam ga skinuo ,imao sam sta i da vidim. Jedna zica sajle bila pukla i uprela se oko same sajle. I kad motor krene .....to melje samo tako. U svakom slucaju,sleduje ti skidanje tapacirunga.
  3. Pozdrav, ja sam ugradio DVD citac i povezao na konektor za cd sanzer i radi odlicno yvuk,paljenje,gasenje sve uskladio sa fabrickim e sada nisam znao kako da vezem video na fabricki, ovde sam citao ali nista konkretno nisam nasao da li neko moze da mi da savet kako to da uradim.
  4. Prvo Sretna Nova i sve naj! A sad za onaj ABS... Sledeceg dana isto nije radio.....al' zato danas onako iz zezanja po ledu nagazim kocnicu i pedala pocne stidljivo da skace. Probam jos koji put i sad radi kako treba. Ja tek sad nisam pametan sta je bilo. A niko nista na kolima nije dirao....
  5. E vidis to za lampu mi nije palo na pamet....Kad bude isao na dijagnostiku,i to ce da se pretrese. Kad malo razmislim,jedino mi to ima smisla. Da je neko iskljucio.... Ljudi hvala vam. Javljam sta sam saznao,pa da vidimo koliko ce da izadje resenje problema. Nije dzaba iskluceno(ako je)...
  6. Pitanje jedno, Do sada nije bilo potrebe za ABS-m....Pa cisto da probam kako drze gume,zabodem kocnicu i umesto da ABS odradi auto krene kao sanke. Od lampica svetli "samo" check. A to cu cim ugrabim vremena da vidim sta je. E sad......ispod haube imam onu budzu za ABS,al' na tabli nemam nikakvo upozorenje da nesto ne radi. Menjao sam plocice pre nekih 1000km,i auto koci sasvim normalno (doduse,kocio je i pre zamene) Jel ima neko predstavu o cemu se ovde radi? Hvala unapred.
  7. Drugaru prosle nedelje crkla Varta na Puntu,posle dve godine,garancija je tri. Poslali ga u ovlasceni servis gde su ,naravno, konstatovali da je crkao zbog auta koji usput nisu ni pogledali. I gde god je zvao i raspitivao se,dobio isti odgovor. Ne mozes nista...... Cemu onda garancija,kad te lagano odj...otkace za takve stvari. Zastita kupaca? O da....
  8. Cisto da znate,te kamere na portalu kod SC na Gazeli nisu radari.....slikaju tablice i to je to. Za svaku traku po jedna... Onih nekoliko komada na i oko Gazele su cist nadzor,pokretne ali ih gledaju momci u plavom. Tako da mozete da se opustite,al' ne previse
  9. Na predhodnoj strani je neko napisao,ako sam dobro razumeo,da kao novi vlasnik ides da odjavljujes tablice. Koliko sam ja upoznat samo,sad vec bivsi vlasnik,moze da ih odjavi . Odnosno,samo onaj cije je ime na saobracajnoj moze da odjavi tablice.
  10. Kad sam kupusao kilometar sat,poziciju kazaljki sam obelezio na skinutom satu. Tad su motori u krajnjem polozaju. Kod vracanja, kazaljku sam blago nasadio na onu iglicu i okretao ka pocetnom polozaju. Kad dodje do obelezenog,pritisnes da legne do kraja i to je to. Naravno,i sama iglica(motor) treba da je u krajnjem(pocetnom) polozaju pre nego sto stavis kazaljke. Valjda sam objasnio da i jos neko moze da razume osim mene
  11. darkonije

    ISO Konektor [guide]

    Da ja pitam pre nego sto kupim onaj fabricki,a krenulo veselje sa prvom muzikom sto sam probao. Dok ne nabavim fabricku svirace pionir,a vama hvala na pomoci. Kad zasvira "original" javljam.
  12. darkonije

    ISO Konektor [guide]

    Jos dva pitanja i necu vise majkemi Jel moze onaj fabricki radio kasetofon da se nabudzi na ovo ozicenje? Ako nesto treba da se menja,sta? Hvala unapred.
  13. darkonije

    ISO Konektor [guide]

    Trebalo bi ali nisu. Iz table dolazi samo crveno bela koja je razdvojena na jos crveno crnu. To sam malopre video... Ajde to,al odakle plavoj 12v kad dam kontakt?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...