Jump to content
FAS Goran

Djuka PA

Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

About Djuka PA

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 08/07/1990

Contact Methods

  • MSN
    fb: Nemanja Djukic Djuka
  • Skype
    djukast

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin
  • Interests
    Opel Zafira B 1.9 Z19DT 120KS
    Opel Vectra B 1.8 X18XE 116KS

Previous Fields

  • Garage
    Autoservis Jovin
  1. Jesi bio kod tog u KG? Jel i tebi nastelovao parametre?
  2. Da li si resio problem? Ja sam uzeo auto jednom decku da namestim auto, veceras sam ga malo vozio sa dijagnostikom pratio parametre izgubi pritisak goriva u sekundi i ugasi se, kao da zastopa regulator i sto je cudno nema duzeg verglanja, okrenem kljuc, verglam odma upali. Jedino sto je ovo Croma 1.9 150KS. Resicu za vikend kvar imam neke delove pa cu testirati. Inace prijavljuje P0091 P0092 i P2296
  3. Hteo da te pitam vidim ovde da si naveo promer, kako onda felne kod mene na tipa ne pasu, a kod druga na alfi 145 pasu. 4x100 ET38 58-59 centralna?
  4. I sta ste ustanovili na kraju? i ja sam cuo da ima lezaja dva komada nazad. Ne znam kako ih ti nisi nasao.
  5. Da li neko moze da mi kaze od vas? Da li je moguce da je to ovo? http://postimg.org/image/cefvfupe5/ Posto ja ovako nesto sitno nigde nisam video nazad, video sam veliku rupu. Ili je to samo tako na slici izgleda minijaturno?
  6. Vazi,hocu pitacu. Reci mi samo da li je to jedini razlog zbog cega se iskrivi tocak? Da nema on neki konusni lezaj,pa da ima dva razloga?
  7. Mora li ceo set? Sta ide u taj set sve?
  8. Ljudi zanima me,kako bih mogao da sredim zadnji desni tocak da mi stoji pravo? Stoji krivo i celu gumu mi sjebao,pojeo je do zica. Cuo sam da se menja neki lezaj,caura,sta vec...pitaj boga. Pa me zanima kako se to tacno zove,sta da trazim u prodavnici.
  9. Nisam video povoljne...a i necu 185 jer onda veci gaz ima. 165 mi je sasvim ok,a i 14 kad bi uzeo morao bi i felne...Reci mi samo sta ti podrazumevas pod tim 'povoljno'?
  10. Znam da je mala razlika,nego ja sam mislio da li ce doci kao balon gume ili moze necu moci uopste da ih naduvam.
  11. Zanima me da li moze 145/80/13 na Fiat Tipa 90godiste 1.4? Mislim da je po katalogu 155/70/13 ali opet nisam siguran. Znam da su kod mene sada 165/70/13.
  12. Slovenacka PTZ kazu da je dosta kvalitetna,e sad dal je i koliko tacno mora da proverimo. Znam da od floride pase,ja sam pitao od keca nekog? A na elektronsku me izadje jako skupo i moram da prepravljam. Evo dve slike jedna je moja a druga je koju hocu da kupim pa me zanima da li je to to. Moze li mi neko reci,da se ne zeznem. 1. http://postimg.org/gallery/q0pvwlso/ - Moja 2. http://prntscr.com/4tnso8 3. http://prntscr.com/4tnsz2
  13. Drugari jedno pitanje ko zna i ko je menjao. Pre neki dan mi je crkla pumpa i isteruje mi nenormalnu kolicinu ulja na dve male rupice,cim se auto zagreje. Pa me zanima da li pase benziska pumpa od nekog keca,yuga...da li mozda ima neko neku da posalje?
  14. Kakve veze ima kompresija sa ovim kvarom,nemoj te lupati gluposti. Druze proveri kontakt bravu,oce brava kad crkne da auto i dalje radi iako si ga ugasio,taj problem sam imao i ja...zamenis ulozak i teras dalje! I los benzin isto moze da bude problem. Nema trece.
  15. Moj vam je savet drugarski da nikako ne mesate dve razlicite vrste antifriza.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...