Jump to content
FAS Goran

dusanbe

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About dusanbe

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/21/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Serbia

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.6 16v TNG

Recent Profile Visitors

1695 profile views
  1. @dekirs Imam na prodaju 2x215/45/17 + 2x225/45/17, mislim da su 2016 i 2017 god.
  2. Hajmo ljudi, dajte 60ak ojra za ovo da mogu da udjem u podrum ko covek...
  3. Na prodaju letnje gume Hankook Kinergy Eco 195/65R15, dot 4213, sve cetiri iste, sara 5mm. Dajte neku pristojnu ponudu i gume ce biti Vase.
  4. Na prodaju felne sa slike - R17 4x98, marku ne znam. Felne su lepe i prave, skoro farbane. Nemaju ogrebotina, svaka ima cep i ukrasni ventil :). Gume na njima DOT06 i DOT10 koliko se secam - mladji par moze da se vozi. Felne su trenutno u KS-u. Moguce preuzimanje i u BG-u. Cena sa gumama 159.99 evra. Moze zamena za 15ice ili 16ice.
  5. Prodaje se jedna guma. Dobro stanje, ok sara, DOT2011. Ostala mi nakon kupovine novih. Cena 2000din.
  6. Hvala kolega na pomoci. I na medvedjoj usluzi (videh recenzije u linku) Salu na stranu, ovaj tel nije savrsen, ali mene dobro sluzi i prodajem ga jer dobih novi na poklon. Koga zanima nek pogleda malo specifikacije i videce da vredi ove pare bez problema.
  7. Cena oko 50evra. Moze manje, moze i mnogo vise Slike postavljam danas.
  8. Model sa jacom baterijom(1600mAh). Dve kartice. Star manje od god. Ima tragova koriscenja. Brz, odlicno lezi u ruci, odlican interfejs. Ponude u inbox.
  9. O tome se radi. Pitanje je da li pumpi moze zafaliti ulja kada se ono pomera usled naglih skretanja i centrifugalnih sila Dakle, to mi se desilo na uzbrdici od recimo 10% u krivini radijusa 20m i brzini od oko 60 na sat.
  10. Sinoc mi se na jednoj kratkoj uzbrdici u krivini, pri malo vecoj brzini, upalilo upozorenje "stop engine". Vozio sam na plin. Upozorenje je trajalo svega par sekundi. Odmah sam usporio, parkirao i dolio ulja za svaki slucaj. Auto je posle toga nastavio da radi lepo. Sta bi to moglo biti, da li je u pitanju akutna ili potencijalno hronicna stvar i da li moram sto pre na dijagnostiku?
  11. Pokusao sam ono sto sam mogao i necu vise cackati da ne zeznem neku od plombi. Odoh da iskoristim svoju garancijicu koja traje jos 6 dugih godinica! Milina jedna... Ako zelite, mogu i da vam preporucim ovaj divan servis
  12. Nakon paljenja auta, nije mi zasvetlela nijedna od dioda na prekidacu za gas i tako je i ostalo nakon duze voznje i nekoliko paljenja i gasenja. Auto ide na benzin i ne mogu ni manuelno da prebacim na plin. Uredjaj je nov, skoro atestiran, u garanciji. Sta bi to moglo biti?
  13. Naizmenicno mi crkavaju sijalice farova (a kvalitet im je navodno dobar). Vise puta mi se desi da se ne zakljucaju sva vrata, nego samo vozaceva (a opcija drivers lock je pravilno podesena na zakljucavanje svih vrata). Veceras mi nakon zakljucavanja ostade upaljena plafonjerka u autu (iskljucio sam je tek kada sam wd-om presao kontakte na ak.) Inace je aku dobar, ima dobro punjenje i palim bez problema, a na kompu nema gresaka. Neki savet? Hvala unapred.
  14. javi ako propadne rezervacija...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...