Jump to content
FAS Goran

teca

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About teca

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/11/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    n.sad

Previous Fields

  • Garage
    n.sad
  1. http://www.kupujemprodajem.com/Felne-za-novu-Cromu-24801292-oglas.htm?filter_id=44912760 Fixna cena 200 eur
  2. Na putu sam cesto pa ne stizem da slikam i kacim slike a narocito sto mi prodaja automobila nije posao na prvom mestu. Izvinjenje jos jednom ozbiljnima a ovima sto komentarisu cenu mogu reci da nikada nisu ni sedeli u tako ocuvanom autu.prvi kupac dosao,upoznavanje,voznja,dijagnostika,provera svega,kesh,dovidjenja. auto je bio na celicnim felnama 16" i tako je otisao.(ostale su alu 18" - 300e) . nadam se da cu uskoro okaciti slike felni .sto se tice auta mogu reci da je croma (2.4jtdm) jedan izuzetan auto za nase uslove.presao sam sa njim oko 140hkm i nikad nisam doziveo neki veci problem a kamoli preskup kvar.mozda zato sto je vozena uglavnom po otvorenom.U medjuvremenu je i kofer otisao..
  3. slike felni postavljam za koji dan kad se vrnem sa puta.fabricke su u odlicnom stanju bez guma 280e kofer prodat..locked
  4. teca

    prodaja

    Alu felne Nuova Croma 18" odlicne 300 e
  5. Fiat nuova Croma prodajem krovni kofer (za model bez sanki) i alu felne 18" u kompletu 350e
  6. Locked-otisla croma ostale alu felne 18" i krovni kofer za model bez sanki (u paketu 350 eur)
  7. Izvinjenje svima zbog neazurnosti. automatski menjac-servis uradjen,ono sto je fixno i bitno 4000 evrica.pravih 295.000 km sa servisnom knjigom. prvo je odrzavana kod Ivana na Altini a posle Fiat servis Zoran NS gde postoji cela dokumentacija servisa. Slike postavljam sutra..
  8. fiat croma 2.4jtdm 2005.god u izuzetnom stanju.tek registrovana,dva seta felni,nove gume,trap,servisna knjiga,krovni kofer,zamenjeno sve moguce i nemoguce,auto za put do kraja sveta i nazad.cena je fiksna bez cenjkanja.063633842
  9. Vezano za automatik- imam ga u cromi 2.4 jtdm. Ne znam da li je isti kao kod 1.9 ali presao sam 120.000. nikakvih problema za sada.Servis uradjen a auto ne gasim.Na satu skoro 300.000 km. Auto ide kao avion..
  10. Ako cemo da glasamo moj glas ide Cromi.Vozio oba!
  11. Ono sto sam hteo reci kao moj zakljucak je da ako se dvoumis izmedju Stila i Crome najbolje da porovozas i jedan i drugi ali iz mog iskustva Croma za nesto vise para nudi mnooogo vise.Bilo da je 1.9 ili 2.4 vazno da je maximalno ocuvana.Ako ti gepek bude mali (500l) uvek mozes da nabacis krovni nosac koji ti ostaje btw. jos da dodam da u 2.4mjtd ugradjuju samo aut.menj.
  12. Stilo je bio karavan presao sam sa njim oko 30hkm,gepek je kockast ravnog poda tako da deluje malo veci nego u Cromi.Motor pouzdan,mali potrosac 6.5l prosek na otvorenom,kabina osetljiva na prljanje,sedista prednja nisu za duzi put a zadnja klupa je katastrofa.valjda naustrb gepeka ravna i tvrda?!Prednji trap izdrzljiv a zadnji osetljiv.tri puta menjao silene!Sve u svemu dobar auto za te pare. Kada sam uzimao Cromu izbor je bio 1.9 ili 2.4.Nakon voznje oba nisam se vise dvoumio.Razlika izmedju ove dve je prilicna a porediti 2.4mjtd i Stila je kao da poredis TGV i brze pruge Srbije.Croma nudi osecaj luksuza,kabina prostrana,puna opreme,sedista udobna i napred i nazad,potrosnja sa 16" zimskim felnama prosek 7l na otvorenom a sa 18" 8l na otvorenom.Nijedan problem as DPF,presla 220hkm,motor pravi biser tehnike,voznja uglavnom auto put.Auto je kod nas podcenjen uglavnom zbog kubikaze i brenda ali ko god se provozao samnom u Cromi NE MOZE DA VERUJE koji je ovo auto i kakav je osecaj u voznji.bukvalno ide kao brzi voz a uz to je i porodican auto koji pruza mnogo vise nego sto kosta.Naime ova Croma je kostala kao i obicna 1.9 ali posle registracije,guma i servisa to izadje malo vise. Menjac je aut.(made in Japan)free of maintenance i nikakvih problema za sada a u servisu kazu da ih nije ni bilo na popravci.Auto Inace zahteva iskusnog servisera a ne supa majstore.Sledeci auto ce biti samo novija 2.4 2008god i to planiram ovog leta kada se vratim sa odmora

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...