Jump to content
FAS Goran

RGF

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About RGF

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    BGD

Previous Fields

  • Garage
    NBG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozz. Posle nekog udesa ugradio sam polovne farove u svog stila 3vr i nakon nekoliko voznji nocu shvatio da su farovi radjeni za englesko trziste i da snop koji oni bacaju ne mogu da nastelujem. Svi zivi mi blicaju. Interesuje me da li se ovo moze srediti i koja je cena?
  2. Moze li mi neko reci koju finkciju obavlja motorcic sa suvozaceve strane u pitanju je stilo a klima? Kod mene on non-stop okrece i tu kod njega cuje se neki relej, sam motorcic ili sta vec. Kako mogu da ga iskljucim i zaglavim u odredjeni polozaj? Da li je neko imao slican slucaj? Nekad se desi na kratko da prestane sa okretanjem te onda i zvuk kliktanja nestane, ali to se desi na kratko i samo kad je zagrejan auto. Duvanje ne mogu da usmerim na noge i soferku samo duva u srednjem polozaju a nekad mi sam prebaci da jedna strana duva hladno a druga toplo (i obratno) i to najcesce ako je put neravan u pun rupa gde dolazi do velikog cimanja.
  3. Meni se to desilo zbog akumulatora. Kada je zbog velikog minusa malo oslabio.
  4. Imam isti problem.Sve potpuno isto osim sto ja vise ne mogu da usmerim vazduh na soferku i noge. Soferku susim krpom. Obisao sam dosta majstora samo nagadjaju ali niko od njih nikad nije popravljao ovako nesto. Malo pogledaju i kazu eeee pa to je komplukovana i skupa popravka. Mozda motorcici, plasticni zupcanici, komandni displej ili nesto cetvrto.... Mene definitivno ova stvar izludjuje. Kad dodju topliji dani probacu negde pa sta urade.
  5. Valeo su nesto jeftinije od lucas-a. Ne bih skripu tako da cu neke skuplje uzeti
  6. Zdravo Ljudi! Recite mi koje plocice da kupim za zamenu na stilu 1.9jtd? Lucas su najskuplje oko 3500 samo prednje. Postoje li neke jeftinije a dobre? Kakve su one wolf ili RIW? Mogu li se nazad ugraditi drugog proizvodjaca u odnosu na prednje? Od koje debljine se moraju diskovi menjati?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...