Jump to content
FAS Goran

dragan8

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About dragan8

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    vranje
  1. Naso sam danas prodavnicu gde i na jedan daju garanciju dve godine .u pitanju monroe amortizer 6800 din
  2. Koja je dobra marka amortizera za fiat mareu i po kojoj ceni se mogu naci?Da li menjati oba ,jedan je 95% drugi 57%?U pitanju su prednji.
  3. Bio sam kod majstora ,ali nije cuo nista jer motor bio vruc .Sumlja na hidropodizace.Inace caktanja se javlja oko remenice i motora. Sa vecim brojem obrtaja cuje se jace ali prestaje brze da cakce,na leru potraje malo duze.
  4. Kod moju fiat mareu 1.9 jtd sam primetio kad je motor hladan ,cuje se nako caktanje koje traje minut, dva. Sta bi moglo biti problem
  5. Auto sam pregledao na dijagnostiku ,koja kaze da je sve u redu.Medjutim posle malo duze voznje i stalnog posmtranja skale primetio sam sledece:kada je auto hladan i krenem na put skala dolazi do radne temperature i tu ostaje ako vozim po gradu ,medjutim ako vozim van grada padne skalu nize i tu ostaje.Ako upalim klimu vraca se na radnu temperaturu.Postoji malo variranje u zavisnosti i od spoljne temperature.A za precenih 700km jednom je krenula prema crveno ,ali udarcem vratila se na mesto radne temperature.Pa me zanima da li je normalno variranje temperature uu zavisnosti od nacina voznje.
  6. Jutros upalim auto i ostavim da radi u leru,auto radi super ,skala temperature stigla do pola i tu stoji.Desno crevo od hladnjaka toplije od levog znaci termostat radi kako treba.Medjutim kad upalim klimu, gad dam malo gas cuje se cik-cak ,isljucim klimu opet nista.da li bi ukljucivanje klime mogo biti uzrok dizanje temperature ?
  7. Ali sam zaboravio da napomenem kad je skala otisla u crveno ,odma sam otvorio poklopac da dosipem antifris auto se ponasao sasvim normalno.Nije izbacivao uopste paru.
  8. Kod fiat mareu poceo da mi se javlja problem ali vrlo retko. Skala za temperaturu ode u maksimum tj u crveno kada auto radi u leru .Kada u tom momentu ugasim auto i odma upalim skala je na pola.Ali isto tako kada je skala za temperaturu u crveno auto ne prima gas.Pa me interesuje u cemu je problem.
  9. Druk lager sam vec narucoi lukov,cena 2000d.sto se majstora tice poznavajuci njegov cenovnik ne verujem da ce da uzme vise od 30e.bolja je varijanta menjati sve ali trenutno nisam bas u mogucnosti prije mesec dana radio sam veliki servis 27000d sad registracija 20000 d.ali kad se otvori i vidi stanje u dogovoru sa prodavca vracamo lager i uzimamo set.
  10. Danas sam bio po prodavnice,za mareju sam naso samo set kvacila cena se krece od 80e do 140 e u zavisnosti od proizvodjaca.U prodavnice su mi rekli da je obican E sad koliko se isplati menjati samo lager.
  11. Gledajuci po netu koji lager ide kod mog auta ,nadjem ovo https://webcat.zf.com/index.asp?SPR=24 .Cena tog lagera je 1500d.Mada je ovaj obican.
  12. Kolika je cena za hidro druk lager za fiat mareja 1,9 jtd 2002g 81kw i koji proizvodjac najbolji?Cuje se neki zvuk kad pritisnem kvacilo pa mi majstor bez otvaranja rece da je do njega i da moze jos tako da tera ,jer ce vremenom pojacavati zvuk.
  13. Potreban mi drzac za maglenku desni,polovan plave boje.Za fiat mareu 2002 god. Da li neko prodaje ili zna gde moze da se kupi?
  14. Uradio sam veliki servis na fiat mareju 1.9 jtd u Nisu servis DR.FIAT .Zamenjeno oba kaisa,vodena pumpa,spaneli,remenica altenatora,lageri altenatora.Sve to me kostalo sa ruke 27000 din.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...