Jump to content
FAS Goran

zeks84

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About zeks84

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zrenjanin
  1. Danas sam zamenuo zupcasti kais i filter goriva na marei.
  2. Evo napokon i fotografije unutrasnjosti.
  3. Evo za pocetak par fotografija da se vidi kako auto izgleda, a danas u toku dana ili najkasnije sutra cu postafiti fotografije unutrasnjosti.
  4. Ja se izvinjavam, hteo sam da postavim fotografije ali posto nisam znao kako onda sam postavio link da bi ljudi mogli da vide fotografije automobila a ne samo tekst.
  5. Na prodaju Fiat marea 2001 god. 1.9 JTD u odlicnom stanju kako vizualno tako i mehanicki, auto je uvezen iz Nemacke a prva registracija je bila krajem 2011 god. u mome vlasnistvu je nepunih 3-godine i za svo to vreme nikad me nigde nije ostavila. SIGURNOST: Airbag za vozača, Airbag za suvozača, Bočni airbag, ABS, Alarm, Kodiran ključ, Centralno zaključavanje, Blokada motora. OPREMA: Branici u boji auta, Servo volan, Podesiv volan, Daljinsko zaključavanje, Putni računar, El. Šiber, Električni prozori, Električni retrovizori, Grejači retrovizora, Sedišta podesiva po visini, Grejanje sedišta, Svetla za maglu, Krovni nosač, Radio/Kasetofon. Auto je trenutno presao 224984 km i na njemu od ulaganja sam imao samo servise. Auto je registrovan 11.08.2014 a pre registracije je zamenjen set kvacila marke Valeo, za koji imam fotografije a naravno i racun, zatim ulje u menjacu, ulje u motoru, filter ulja, fiter vazduha, filter kabine tj. klime, PK-kais, fleksibilno crevo na auspuhu. Sto se motora tice tu je i suvisno pricati jer su ovi motori poznati po izdrzljivosti i po dugotrajnosti normalno redovno odrzavanje. Inace sve sto vas interesuje pitajte slobodno, odgrovaram na mail, poruke, i naravno poziv. https://www.kupujemprodajem.com/Fiat-marea-2001-god--14887596-oglas.htm?filter_id=
  6. Interesuju me gume koliko trazis za njih to jest koja je zadnja cena.
  7. Na prodaju nov orginalni prednji branik za Fiat Bravo druge generacije donesen iz Nemacke raspakovan samo radi slikanja cena 100e. kontakt telefon: 061/140-7894 Zeljko
  8. Pozdrav svima moje ime je Zeljko imam 27 godina zivim u Zrenjaninu i od skoro sam vlasnik Fiat Bravo 1.6 16v 2001 god.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...