Jump to content
FAS Goran

joe

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

About joe

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/03/1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Punto clasic 1.2 8v dinamic ac

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. da ali reparaciju stakla rade samo u servisu kod hipodroma to su mi rekli sa call centra 0800132132
  2. Veliki minus za ovaj servis kod hipodroma. Prosle nedelje nazvao servis zbog reparacije soferke i upute me na servis kod hipodroma posto samo tamo rade reparaciju.Nazovem i objasnim kakvo je ostecenje i kazu mi moze nema problema.Izadjem sa posla odem do servisa a tamo neki lik koga "mrzi da zivi".Bacio pogled na soferku i onda krece kako ovo ne moze da se reparira, te ne isplati se izacice me 5000 dinara ( reparacija kod njih iznosi od 2500-4000 dinara ) mora da se menja soferka i onako kroz ubedjivanje mi gura u ruku vizit kartu kad se odlucim da dodjem.Lepo se zahvalio i otisao. Juce bio kod Ivanića.Ljudi perfektno odradili, ne poznaje se mesto ostecenja.Cena 3000 dinara i dozivotna garancija za soferku ako pukne. Kod zamene za novu umanjice cenu za 3000 dinara.
  3. Zbog takvih koji savetuju da ne diras nista se i desavaju kojekakve zajebancije na motoru.Imas knjizicu gde ti pise kad i na koliko km se sta menja.Pridrzavaj se toga i uzivaj.
  4. ja sam menjao zato sto je pustao ulje na njemu te su dimenzije.
  5. Ako imas sa obe strane te kablove onda su od svetala za maglu.Imam ih i ja na klasiku postavljena instalacija a nemam svetla za maglu.
  6. naravno da moze za to se i koristi, pise ti
  7. Moze bakarna mast ali je malo teze naci i uglavnom je u vecim pakovanjima i skupa je.Sada se koriste sinteticke masti .Ja koristim ovu za prednje plocice ...manje je pakovanje a i nije skupa. Ima ovde ova i ATE koja je nesto skuplja i vece pakovanje . http://www.lavauto.rs/elektronski-katalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=814&category_id=40 http://www.lavauto.rs/elektronski-katalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=40036&category_id=40
  8. Od 01.01.2015. godine novi pravilnik za ugradnju TNG-a gde ce morati da se plati izrada projekta prema tipu motora a koja ce iznositi 20000 dinara. http://www.abs.gov.rs/Uputstvo_za_podnosenje_zahteva.html
  9. probaj kad upalis auto ako su ti upaljena svetla da ih ugasis.ako skripanje prestane onda ti je slab akumulator pa opterecuje alternator.
  10. joe

    HAARP?

    jos malo zavera http://www.youtube.com/watch?v=paFRtya0bmU
  11. Moguce je ugraditi nebitno da li je dizel ili benzinac a cena je oko 3000.
  12. stvarno mi nije jasno cemu ovolika rasprava. kome nije jasno ima ovde objasnjenje kako radi http://www.unionkaric.rs/hho_sistem_voznja_na_vodu.html

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...