Jump to content
FAS Goran

f2tality

Members
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

About f2tality

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.6
  1. @CeciDriver Moze, skini m95160 sa svog i stavi na taj novi, moras da razlemis sve pinove od dzekova da bi dosao do eproma sa druge strane.
  2. Hvala, verovatno je problem u instalaciji od releja ka ventilatoru.
  3. Pozdrav, imam problem Fiat Stilo 1.6, sada kada su velike vrucine kada vozim po gradu pod klimom krene da podize temperaturu preko pola, kada ugasim klimu vrati se na polovinu. Na otvorenom kada vozim pod klimom kazaljka ne prelazi polovinu. Prvu brzinu, koja ide preko reostata pali. Prvu brzinu mogu da testiram preko dijagnostike, a drugu kada testiram samo se cuje da odradi relej a ne upali ventilator. Majstor kada mi je punio klimu, dok je auto nakacen na aparat za punjnje klime, kada upalim klimu pravi veliki veci pritisak nego sto bi trebalo u delu visokog pritiska. I majstor kaze da nema dobro hladjenje hladnjaka klime i zato pravi veliki pritisak. Ako hoce neko da proveri na svom autu da li preko dijagnostike pokrece drugu brzinu?
  4. Za donju sondu posle katalizatora, kada se skine katalizator se napravi nastavak kao slepo crevo i usrafi se sonda, da nije na direktnom udaru gasova.
  5. Drugaru je stiglo obaveštenje o zabrani a period za zabranu je prošao, vozio je pod zabranom a nije ni znao, zabrana je bila mesec dana.
  6. Ja ne bih stavljao te releje da gase benzinsku pumpu, sta se desava kada nestane plina i kada treba da prebaci na benzin?
  7. Izdrži jednu sezonu, jedno leto i preko zime ispusti i opet ne hladi. Vakum test prođe, tako bar kažu ovi što pune, neko kaže možda na ventilima pušta.
  8. Tako nešto mi treba, neko ko radi samo klime a ne svaštari, a do sada sam bio u Lav autu, Sve za vas auto kod sajmista, i kod nekog kljucara na Vidikovcu u Susedgradskoj uluci.
  9. Dajte neki dobar servis za auto klime, a ne nesto tipa vulkanizer kupio mašnu i puni klime. Punim klimu svake godine i svake naredne ne hladi. Na vakum testu ne pokazuje da gubi pritisak.
  10. Vozim stila sa tim motorom i ugradio sam plin, auto po Beogradu, bez okolnih sela tipa Barajevo i Grocka trosi 9 litra benzina na 100km, plina 11litra. Na auto putu pri brzini do 110km/h trosi 6.5-7 litra benzina to sam merio dok jos nisam ugradio plin. Plina na auto putu pri brzini 140km/h trosi 10 litra. Sa autom sam presao 40000km na benzinu, 35000km na plinu za sada, tako da su podaci pouzdani.
  11. Sa 0.80% se dobija poziv za prekršajni sud, a predviđena kazna je od 6000 do 20000din i zabrana 3 meseca. Dozvoljeno je 0.30% a do 0.50% je samo novčana kazna 5000din, od 0.51% je poziv za sud.
  12. Upalila ti se lampice za ulje na trenutak i izbacio je poruku, verovatno je u motoru falilo 1l ulja, na tt ne vidim koji je motor ali češće prati nivo ulja i po potrebi dolivaj.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...