Jump to content
FAS Goran

Peka1391

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About Peka1391

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/13/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Kappa 2.0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Lancia kappa 2.0 benzin - plin 114kw 155 ks, 1998 godiste, registrovana do aprila 2017 godine, atestiran plin pre 2 meseca, ceo sistem stavljen nov (plinska boca, creva, ventili, isparivac). Uz auto idu 16 ice alu felne od thesisa sa zimskim gumama. Farovi su sa led prstenovima, xenonima i socivima. Pioneer radio sa usb-om i zvucnicima u kolima. Moze uz doplatu da idu 17ice alu felne Mille Miglia sa letnjim gumama i pojacalo i vufer. Crna metalik ima na polovnim automobilima. 064/581-15-15 moze dogovor oko cene
  2. Nisam, felne sam uzeo u Vinci kod nekog momka sto rastura kappe. Morao sam da stanjim rubove pozadi posto su kacile gume, zadnje su 235-45-17, a napred sam pravio distanciere.
  3. Evo mene posle duzeg vremena. Stavljene su nove felne i totalno promenile izgled auta, u pitanju su 17-ice. http://postimg.org/image/v8tbstltz/ http://postimg.org/image/c8m5lxau5/ http://postimg.org/image/aw5a5ss85/ http://postimg.org/image/gwr195vb9/ http://postimg.org/image/y41eq5lmt/ http://postimg.org/image/m7i6t1x5f/ http://postimg.org/image/hmypstdbr/ http://postimg.org/image/ftg0diddt/ http://postimg.org/image/ao0bxq70z/ http://postimg.org/image/bioj31byf/
  4. Odlično izgleda, ali mislim kad uveče otvoriš vrata i sedneš da ti trebaju naočare koliko jako biju
  5. Kappa je odlična, i lepo je što još neko vodi računa o kappi jer je to neprevaziđen auto. I sve što si joj uradio čučnulo joj je bruka, samo kad bi mogla da nosi veći disk i klešta sa tim felnama bila bila bi tip top.
  6. Evo slike unutrašnjosti, ubacio sam diode u vrata, kod nogu, plafonjeru, suvozačev suncobran, zadnje tablice (ali mi je sad jedna riknula). Inače u planu je kad budem stavljao xenone da stavim i COB prstenove umesto ovih da budu kao dnevna svetla. Pozdravlja te tata i kaže da ćete zvati ovih dana.
  7. Nije, kupljena je u Pančevu krajem maja ove godine i od tada je na Novom Beogradu Hvala puno, da kucnem u drvo do sad nikakav ozbiljan kvar, valjda će tako i da ostane.
  8. Farovi su sonar ja mislim od opel calibre, kupio sam je sa takvim farovima. Momak od kog sam kupio rastura kappe pa moguće da je on okačio sliku. Doduše i ja sam imao pre oglas za delove jer je do pre 7,8 godina ćale vozio kappu pa smo imali i stranca za delove više za nas, nego za prodaju, ali kako smo je prodali ostali su neki delovi pa smo to stavili na oglas. Ima tome par godina, tako da nije to moj oglas.
  9. Evo posle nekog vremena opet vozim Lanciu. Prošla je bila Dedra, sad Kappa a videćemo šta će biti sledeće. Kappa je 1998 godište, 2.0 20v 155ks, felne su 16ice od thesisa.. U planu ima dosta toga da se menja ili sredi (limarijski, šoferka, zadnji amortizeri, felne, xenoni, ) ali otom potom. Za sad od kad sam je kupio promenio sam: (gume, komplet muziku, unutrašnje osvetljenje i još nekih sitnica)
  10. Evo konačno sam islikao većinu delova. Zadnja hauba sa štop svetlima 60€, zadnji branik 30€, prednja desna vrata 30€, felne komad 20€, retrovizor 20€, hladnjak klime 30€, volan sa airbagom 30€, suvozačev airbag 20€, amortizer sa oprugama komad 30€, abs 30€, glava motora 50€, sedišta (zadnja klupa i prednje desno) 40€, još dosta delova (komplet sanke sa viljuškama, nosačima motora, balanštanglom komplet 100€, menjač 5 brzina 2.0 benzinac 60€) . Za sve što vas zanima pozovite na broj 065-9999-192 Pozdrav
  11. Vidi stvarno hahaha... Još mi je tražio da mu šutnem moje slike kao ćerci u Švedskoj da pošalje..
  12. Izvinite što kasnim sa odgovorima, nemam step motor, ventilator grejanja, ni relej. Što se tiče klješta i diskova trebalo bi da imam, sutra ću proveriti sve pa ti javljam..
  13. Lep je Puntić, samo da nema taj zadnji spojler bio bi još lepši, ali ukusi su različiti
  14. Prodat prednji branik, ostalo sve aktuelno..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...