Jump to content
FAS Goran

dulemilosevic

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About dulemilosevic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Smederevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Drugari evo vam link pa se zezajte, ima ovde puno stvari koje ce vam zavrsiti posao. Pokusao sam da pronadjem kalkulator, na kraju nasao neki za Blaupunkt ali sam na kraju ipak odustao jer nisam imao zivaca. Evo kome treba pa nek se zezeci... Imate tu i neke univerzalne programe za vise vrsta i marki uredjaja... http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2&searchstring=blaupunkt+car+radio+code+generator nekome ce zavrsiti posao sigurno!
  2. tacno tako, izuzetan programcic, postavio bi link nego mi frka da ce kradljivci i ostala bagra da pocnu da cupaju uredjaje iz automobila, pa ako nista nek se pomuce jos malo...
  3. pogledaj ovde http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=37263&st=40#entry843880
  4. Kome treba da otkljuca Visteon za Fiat Stilo, nek se javi za kalkulator radi 100% (otkljucao sam CD) upisuje se ona oznaka koja pocinje sa M......, meni je cak dao origainalni kod na kasetofonu iako sam imao CODE karticu i nalepnicu za radio! Pozdrav za sve forumase najjaci ste! U poslednjem casu sam odustao sam od postavljanja linka zbog lopina, a ima ih na svakom koraku! A ako bas insistirate postavicu ga.
  5. Hteo bih par reci da kazem, imao sam slicnih problema sa Fiat Stilom. Na autu se cuo plivajuci zamjac, ali nije bio problem do njega... Ovako stoje stvari, kupim ja pre dva meseca Stilo, ali se u menjacu cuo plivajuci zamajc da lupka, re`ko nema veze sredice se nesto, inace nadjem ga po dosta povoljnoj ceni (2003. restailing varijanta 1,9jtd cena 2900 evra). Odvezem ga kod jednog majstora, on mi kaze zamajac, drugi, zamajac... pitam za cene, ono izuvanje, preko drugara i ostalih uvoznika 24.800 zamajc, 10.500 lamela (Valeo), 6.500 potisni lezaj (druk lezaj Valeo), kao povoljnije. Resim ja da probam drugacije i pronadjem majstora iz Ostruznice koji reparira zamajce. Cujem se sa njim kaze moze to ekstra da se odradi, kaze posle reparacije auto sigurno predje 50-60 hiljada i daje odredjen broj meseci garanciju. Resim da tako i odragim, odvezem ga kod njega, cim ga je video on rece : "ala cuka, riknuo je 100%". Inace cena rada (reparacije) 120 evra plus skidanje celog seta. Zove on mene sutra ujutru i kaze : "druze, pa tebi je nov zamajac, lamela, i potisni lezaj, izgleda da je problem sa nekom od dizni (brizgaljki), sad ce moj drugar da ga odveze u Bosch-ov servis da ga bace na dijagnostiku". Posle sat vremena, zove mene on i kaze : "Reseno, crkla ti dizna na 4 cilindru". Zamenimo to i auto radi kao sat. Zbog toga sam se nadovezao i hteo da vam skrenem paznju, moze lako da se desi da je zamajac ispravan, iskustva pokazuju da i majstor koji godinama samo to radi moze da pogresi. Inace auto je uzet sa auto placa u Kraljevu sa pretpostavkom da je zamajac u pitanju, kada je preuzet, dijagnostiku koju smo poneli, apsolutno nista nije pokazala kao gresku u sistemu, sto nas je istog trenutka vodilo na zakljucak da je zamajac. Auto je na zaprepascenje isao lepo, pa cak i na uzbrdici mnogo dobro vukao, bukvalno je lepio za sedista u 5-oj brzini (pre njega sam vozio Fiat Bravu od 103 ks, koja nije mogla da stane na crtu). Na kraju je ispalo da sam pazario auto koji je u ekstra stanju u svakom pogledu. Da je sve zivo na njemu zamenjeno, a da niko nije ni posumnjao u najobicniju diznu... Eto, moji problemi, podeljeni sa vama... a vi sad vidite... Ako nekome treba broj za reparaciju neka me kontaktira na private ili neka procacka po netu "reparacija zamajca - ostruznica", momak koji radi (ima svoj servis) je eksta lik! pozdrav... p.s. inace duzi niz godina pratim ovaj forum ali tek juce sam zvanicno postao clan, mislim da je ekstra, mnogo puta mi je pomogao i da sam dosta naucio od svih vas! veliki pozdrav jos jednom!
  6. Hteo bih par reci da kazem, imao sam slicnih problema sa Fiat Stilom. Na autu se cuo plivajuci zamjac, ali nije bio problem do njega... Ovako stoje stvari, kupim ja pre dva meseca Stilo, ali se u menjacu cuo plivajuci zamajc da lupka, re`ko nema veze sredice se nesto, inace nadjem ga po dosta povoljnoj ceni (2003. restailing varijanta 1,9jtd cena 2900 evra). Odvezem ga kod jednog majstora, on mi kaze zamajac, drugi, zamajac... pitam za cene, ono izuvanje, preko drugara i ostalih uvoznika 24.800 zamajc, 10.500 lamela (Valeo), 6.500 potisni lezaj (druk lezaj Valeo), kao povoljnije. Resim ja da probam drugacije i pronadjem majstora iz Ostruznice koji reparira zamajce. Cujem se sa njim kaze moze to ekstra da se odradi, kaze posle reparacije auto sigurno predje 50-60 hiljada i daje odredjen broj meseci garanciju. Resim da tako i odragim, odvezem ga kod njega, cim ga je video on rece : "ala cuka, riknuo je 100%". Inace cena rada (reparacije) 120 evra plus skidanje celog seta. Zove on mene sutra ujutru i kaze : "druze, pa tebi je nov zamajac, lamela, i potisni lezaj, izgleda da je problem sa nekom od dizni (brizgaljki), sad ce moj drugar da ga odveze u Bosch-ov servis da ga bace na dijagnostiku". Posle sat vremena, zove mene on i kaze : "Reseno, crkla ti dizna na 4 cilindru". Zamenimo to i auto radi kao sat. Zbog toga sam se nadovezao i hteo da vam skrenem paznju, moze lako da se desi da je zamajac ispravan, iskustva pokazuju da i majstor koji godinama samo to radi moze da pogresi. Inace auto je uzet sa auto placa u Kraljevu sa pretpostavkom da je zamajac u pitanju, kada je preuzet, dijagnostiku koju smo poneli, apsolutno nista nije pokazala kao gresku u sistemu, sto nas je istog trenutka vodilo na zakljucak da je zamajac. Auto je na zaprepascenje isao lepo, pa cak i na uzbrdici mnogo dobro vukao, bukvalno je lepio za sedista u 5-oj brzini (pre njega sam vozio Fiat Bravu od 103 ks, koja nije mogla da stane na crtu). Na kraju je ispalo da sam pazario auto koji je u ekstra stanju u svakom pogledu. Da je sve zivo na njemu zamenjeno, a da niko nije ni posumnjao u najobicniju diznu... Eto, moji problemi, podeljeni sa vama... a vi sad vidite... Ako nekome treba broj za reparaciju neka me kontaktira na private ili neka procacka po netu "reparacija zamajca - ostruznica", momak koji radi (ima svoj servis) je eksta lik! pozdrav... p.s. inace duzi niz godina pratim ovaj forum ali tek juce sam zvanicno postao clan, mislim da je ekstra, mnogo puta mi je pomogao i da sam dosta naucio od svih vas! veliki pozdrav jos jednom!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...