Jump to content
FAS Goran

veskesa

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Jedan grejac mi je bio neispravan , zamenio sam ga ali opet prikazuje "preheat fault" prilikom paljenja onih inicijalnih 30 sec ili min . Posle toga se u gasi i ne prikazuje vise . Da li treba jos nesto resetovati ili proveriti . Sva 4 grejaca su mi ok .
  2. Jedan grejac mi je bio neispravan , zamenio sam ga ali opet prikazuje "preheat fault" prilikom paljenja onih inicijalnih 30 sec ili min . Posle toga se u gasi i ne prikazuje vise . Da li treba jos nesto resetovati ili proveriti . Sva 4 grejaca su mi ok .
  3. Jedno pitanje da li je dobro voziti Stila 115KS na 1700 1800 obrtaja (to mi je otprilike 55 - 60 kmh kad vozim kroz nasaljeno mesto u 3 , da me ne cimaju i ne slikaju ) ? Neki majstori mi govore da nije dobro voziti pri toliko obraja zeznucu dizne , sto znaci da kroz grad moram konstantno da vozim u 2 samim tim mi je i potrosnja mnogo veca.
  4. Jedno pitanje da li je dobro voziti Stila 115KS na 1700 1800 obrtaja (to mi je otprilike 55 - 60 kmh kad vozim kroz nasaljeno mesto u 3 , da me ne cimaju i ne slikaju ) ? Neki majstori mi govore da nije dobro voziti pri toliko obraja zeznucu dizne , sto znaci da kroz grad moram konstantno da vozim u 2 samim tim mi je i potrosnja mnogo veca.
  5. Sto se tice dijagnostike , svi kazu da ona ne moze sve da ti prikaze . Ili ti da mora da se pogodi bas trenutak kad se pojavi "loose connection". Akomulator svakako moram da promenim .
  6. Hvala tako sam i ja mislio citajuci ovaj forum i par drugih inostranih. Zamenicu akomulator i senzor za radilicu. Javicu sta sam postigao sa time da li sam uklonio problem, mozda nekome pomogne.
  7. Ovog jutra mi je prikazao "EBD failure", sacekao sam 15 tak min i upalio iz prve. Znaci stalno neku drugu gresku prilikom "loose connection". Citajuci nase forume a i strane 90% ljudi resi problem zamenom senzora radilice (crankshaft).
  8. Da li neko moze da mi pomogne? Meni se javalja "loose connction" i uvek prijavljuje drugu gresku . ABS , Oil in fuel .... jos nekoliko ne mogu ni da ih se setim . I nece da upali samo vergla . Ali posle nekog vremena mozda 15 min , upali kao da nista nije bilo i radi savrseno . Prvo mi se desavalo da nece da upali na parkingu kad nesto izadjem da kupim i startujem motor posle 5 min. Ali juce prvi put u voznji i to se ponovilo dva puta u danu . Vidim da svi pricaju o senzoru radilice , da li bi to mogao da bude i moj problem ? Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...