Jump to content
FAS Goran

Vlad

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Vlad

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.2 16V Trofeo
  1. Nije servis, al je AP Sport. Momci nisu znali za našu karticu (a tek za kartončić..), al nije bio nikakav problem da se da popust za neke sitnije stvari što je ok. Pohvaljujem. Međutim, popust na set kvačila nije mogao. Kažu na akciji, ne može niko, ni serviseri, to je bottom price. Što je takođe ok, ali ako se negde objavi naravno Ovako deluje nekako paušalno sve to. Edit: Makenzijeva u pitanju.
  2. Nije bio ležaj zadnje viljuške. Onaj klizač za zabravljivanje sam ja čekirao već ranije, nije bilo ni to. Kod Gorana u servisu mi rekoše da su opravili, lupalo je nešto kod sedišta bočno. Al ja bio u frci tada pa nisam pitao i dalje detaljisao. Slepac sam, znam. Rezime je da može da bude i ležaj zadnje viljuške, ali i neka sr... oko sedišta kao nama par ovde.
  3. Pre nekoliko dana bio kod Gorana, urađen veliki servis, sve korektno. Pored toga i još neke sitnurije. Ostali nedostaci konstatovani pa kad se skupe novci : ) Pohvale sa moje strane.
  4. Nije kasno obzirom na ovaj datum iz oglasa na Infostudu? http://poslovi.infostud.com/posao/Fiat-Automobili-Srbija-d.o.o./PR-Product-Manager/d65997
  5. Hvala, čekiraću to baš, jer je zvuk čudan i kao da dolazi od "gužvanja tapacirunga iz gepeka kod točka", ali opet subjektivni osećaj mi je kao da je ležaj : ) Javim kad se problem reši : )
  6. Nego koliko ceh izađe ovo da se opravi? I kod mene lupka, mada bih ja pre okarakterisao kao tuplji zvuk koji dolazi iz samog gepeka, ali očigledno da je to to što kaže klapa : )
  7. ovo je puna cena...oduzima se popust

  8. Može na priv kompletno. (staviti samo da li je sa popustom ili bez) Hvala puno!
  9. Pozdrav od novog člana foruma i novog vlasnika Fiat vozila Ako bi Goran mogao da mi kaže cenu velikog servisa (delovi+ruke) za Fiat Bravo 1.2 16v (2001), br. šasije ZFA18200005122825. Hvala unapred.
  10. Za Milancheta, ako može Koja je cena velikog servisa (delovi+rad) za Fiat Bravo 1.2 16v (2001), br. šasije ZFA18200005122825

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...