Jump to content
FAS Goran

petarcirjanic

Members
  • Content Count

    295
  • Joined

  • Last visited

About petarcirjanic

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 12/03/1971

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    beograd
  • Interests
    auto dijagnostika,automehanika,autolimarija,autolakiranje

Previous Fields

  • Garage
    Croma

Recent Profile Visitors

2248 profile views
  1. Prva sonda koja meri dali je smesa bogata ili siromašna, bitno je da je sonda ispravna i sto tako kakav je signal, može da se očita dijagnostikom.
  2. Može biti do zupčenja mada bi morao da upali grešku sinhronizacije bregaste i radilice, upitno je kako je odrađena glava.
  3. Greška za regulator je povezana sa nedostatkom goriva iz rezervoara tako da je džabe zamenjen, verovatno je problem sa pumpom, filterom itd.
  4. Možda bi pomoglo kad bi znao koji su kodovi grešaka. Dali može da upali?
  5. Reflektuju deo je dosta izgoreo verovatno su maglenke korišćene kao dnevna-oborena svetla+nije neki kvalitet izrade.
  6. Postaviću, ništa spektakularno daleko od fabričkog ali nije onako Izgorelo i braon, sve u svemu bolje i lepše.
  7. Ima 2 meseca a možda i više kako sam kupio prednji spojler i mali šuspleh, dok sam bio u elementu malo sam prešpeicao branik, maskice oko maglenki i odradio unutrašnjost maglenke sa hrom sprejem.
  8. Neki dan skoknem do tc stadion ugasim auto posle 15tak minuta da krenem cvrc neće da upali, kažem supruzi da vergla a ja za to vreme čačka kablove i kako pomeri kabal od senzora bregaste on sastavi, inače od kako je uzet imao je malo grublji start, tako da su zamenjeni senzori bregaste, radilice i termostat, sad pali na zub baš onako kako treba.
  9. Juče auto spakovan, malo se odužilo zato što sam ujedno zamenio pr diskove, pločice i stabilizatore. Menjač radi dobro nema pomeranja ručice, mislim da će to dobro da radi dok je auto kod mene a posle toga. Sad da radimo malo za novac.
  10. Treba na cromi da menjam pr diskove i pločice u proda gde kupuju imaju meteli i ferodo, pločice valeo,ugrađivao ih ranije i dobre su.
  11. 6500 din tri ležaja, jedino što mi se ne dopada snr ležaj ima plastični kavez, očigledna je razlika između starih i novih, videćemo koliko će izdržati, pravi posao bi bio skinuti menjač i odraditi sve, pošto generalno nije bilo većih problema i ovo će raditi posao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...