Jump to content
FAS Goran

cuki93

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About cuki93

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    vrnjacka banja
  1. Trazim vec sat vremena po netu i ne mogu da nadjem... Ljudi koje sijalice idu u Fiat Marea-u kratka svetla?
  2. O felnice su extra ispale. Bas bas lepo.
  3. Radjeno je kod caletovog drugara, zaboravio sam ime. Maglenke mozes videti na 2 slici da strce sa unutrasnje strane. Sto se farova tice, losi su, ali koliko sam primetio obrnuta je situacija, desni far baca nize. Na levom faru ne radi motorcic, pa mozda zbog toga. Inace u planu su i farovi da se srede, da se ubace xenoni da i ja progledam. Planiram jos i da zatamnim stakla, ali ne znam da li sme i koliko, ako sme. Na forumu sam procitao neke teme i neko kaze sme, neko kaze ne sme. Primetio sam da radis stopeljke folijom, pa ako mi se svidi mozda i to uradim. Ima jos dosta toga u planu. I jedno pitanje, pitao sam i u drugoj temi, ali nema odgovora. Kako da osposobim fabricko daljinsko zakljucavanje, pre je radilo, i verovatno se baterija ispraznila, samo zamenim bateriju, ili mora i neki kod, nesto?
  4. Evo slika. Limarija komplet uradjena, ofarbana, ispalo je jeftinije nego sto sam se nadao. Jedino imam dve zamerke brisaci su nekako visoko postavljeni, i maglenke nisu lepo namestene, strce, ali popravice se. Sledece u planu su neke felnice, 15 eventualno 16-tice, i jos par sitnica.
  5. Posle dve nedelje Lesi (marea) se vraca kuci. Bice slika sutra.
  6. Lepa, posebno mi se svidja sto su nosaci u boji auta.
  7. Ja sam te prskalice vidjao na marei, tako da i ako su potrebne ne verujem da je muka neka ugraditi ih.
  8. Ja na marei imam daljinsko zakljucavanje koje je radilo jedno vreme, predpostavljam da je baterija u pitanju,bateriju samo zamenim, kao na zidnom satu, ili mora jos nesto da se radi zbog koda kljuca? I da li je moguce da se poveze nekako da blicaju migavci na fabrickom zakljucavanju?
  9. Hvala na dobrodoslici i na komentarima. Evo malo slika gde je sve cuknuta, i u kakvom je stanju farba Ovo krilo je kupljeno novo, belo, ali ne znam gde je u garazi, kao i maska maglenke, ali maglenku cu morati da zamenim celu. A ovo je zadnji branik. I za kraj problemi sa farbom. Nadam se da se vidi, nisam imao vise mesta da se udaljim, kola su u garazi. Svaki komentar je dobrodosao.
  10. Hvala Maki na dobrodoslici. Ja sam dosta mlad, i kola vozim od avgusta 2011, imam 18 godina. Sta znam, ja sam zadovoljan, lepo ide, trosi kako kad, zna da srkne. Vise informacija o samom motoru i kakvo je stanje, u sredu kad se cale vrati sa puta. Automatski menjac ima svojih prednosti ali ima i mana, Marea sa ovim menjacem je malo je sporija u ubrzanju, tj od nekih 70-100 treba tu vremena. Limarija je definitivno prva na redu, i posle toga farbanje. Sto se tice patosa, mislim da je radjen skor, ali nisam siguran. Pratim tvoju temu odavno. Dugo sam registrovan, samo nisam nista pisao do sad.
  11. Ne znam, dvoumim se, posto krov je poceo dosta da se ljusti, krila branik, ako ofarbam samo to, plasim se da se ne uklopi boja sa ostalim delovima vrata ili gepek. Takav je teren, slikacu auto uskoro pa cu okaciti slike. Neso, Hvala na dobrodoslici
  12. Hvala na dobrodoslici. Ovo su malo starije slike, zamenjena je soferka, krilo i maglenka su kupljeni, cekam samo da majstor zakrpi branik. Posle toga ostaje jos zadnji branik da se zameni, i da se ofarba od krupnih poslova. Okacicu jos slika uskoro, cim je uslikam.
  13. Pozdrav iz Vrnjacke banje. Fiat marea 98 godiste, kupljena 2004,do sad presla 260k km. Srednji nivo opreme, poseduje i automatski menjac. Posto cale nije bas ulagao u spoljasnji izgled, pocela je da se ljusti. Pri tome je i malo udarena, sve u svemu ovde sam da bih uz vasu pomoc i savete povratim stari sjaj. Raspisite se, gde sta i kako da bude kao nova. Pozdrav

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...