Jump to content
FAS Goran

wlad

Members
  • Content Count

    321
  • Joined

  • Last visited

About wlad

  • Rank
    Slana soba - Salarium
  • Birthday 11/11/1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Vračar
  • Interests
    razno

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Grande Punto 1.4 8v 2006

Recent Profile Visitors

7863 profile views
  1. Nisam, mislim da će služiti čoveka lepo, uz redovnu kontrolu i dolivanje, bez ikakvih problema.
  2. Na iberlauf? Stvarno ne dimi. Radi ko sat. Zato mi i žao da ga prodam
  3. A u kom trenutku da diže nivo? Boja je crvena
  4. Poštovani forumaši. Ova tema mi se čini najpribližnije mom problemu, pa da pitam. Grande Punto 1.4 77ks. Prešao 280000. Kod mene 5 godina, oduvek troši ulje. Okvirno, do pre par meseci, potrošnja se držala na 500ml na 1000km. Na otvorenom i manje. Sada, malo se podiglo, ide ka 700. Na otvorenom i dalje manje. Oko 400ml/1000km. Auto radi potpuno normalno. Mirno, tiho, ne trokira. Ne gubi snagu. Pali odlično. Ne dimi iz auspuha uopšte. Ulje ne curi. Moje pitanje je, mora li se raditi motor, tipa, generalno ili je moguće da je neki manji, jeftiniji problem? U razgovoru sa majstorom, rekao je da mora motor da se radi i da se to ne isplati. Sad, ja bih da čujem još neko mišljenje, znam da ovde ima dosta majstora i poznavalaca, koji uvek daju dobronamerne savete, pa eto. Značilo bi mi da čujem još neko mišljenje pre nego što rešim šta ću. Da ga prodajem, ne mogu da prećutim da troši ulje, a ako kažem, ljudi izgube interesovanje. Ja vozim auto ovako od kad sam ga uzeo, menjao sam nekoliko proizvođača ulja, sipam polusintetiku, i ništa se nije promenilo. U suštini, koga ne smara da proverava ulje češće i doliva, nema nikakvih problema. Malo sam odužio, hvala u napred na odgovorima i savetima.
  5. Pozdrav ljudi. Od pre par pranja(puškiranja) počelo je da se dešava to da mi radio ne radi neko vreme posle pranja. Posle nekog vremena proradi. Radio kao u prvom postu svetli, ali zvuka niotkuda. Jasno mi je da je vlaga u pitanju, ali gde. Rekoše mi da pogledam one džekove na vratima, i da navodno ako jedan pravi kratak spoj, zvuka neće biti ni na jednom. E sad, ja sam skidao jedan po jedan džek i radili su svi zvučnici osim tog raskačenog. Naprskao sam kontakt sprej i vratio sve. Gde bi mogao da bude problem? Gde može voda da dođe i da ovo proizvede?
  6. Evo da javim. Bio kod limara. Stavio je konvertor rđe, pregitovao i ofarbao. Čepove imam, ali je sajtna već bila nešto rađena, tako da je, kaže on, verovatno počela iznutra da rđa. Biće sad ok neko vreme, možda i duže. Videćemo
  7. Pa ogoljeno je bilo do lima. Ne znam odakle se pojavljuje. Ne može više da se šmirgla. Jedino, ako je bilo vlažno kad sam to radio. A bilo je.
  8. Pozdrav ljudi. Moram ovde da pitam, možda se neko razume. Pojavilo mi se na sajtni, izbila rđa. Ošmirglao sam skroz do lima, detaljno, premazao antirostom i isprskao nekim prajmerom. Pošto nisam u trenutku imao boju, ostalo je tako par dana. Pogledam jedno jutro, a ono preko prajmera se ponovo pojavila korozija. Zna li neko, šta nisam dobro uradio? Evo i slike
  9. U RB Autu, 11000 najjevtiniji kofer. 320l. Po oglasima od 80 e pa na gore. Polovni. A nosači od 5500. Mislim da se više isplati, nego najam za 12 dana.
  10. Update. Branik ofarban. Cena 1050. Za forumaše 970
  11. Aktuelno, al bez felni. 1100

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...