Jump to content
FAS Goran

don_jaman

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About don_jaman

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Bosnia & Herzegovina
  1. Kupio sam dvije reparirane za 2600 din po komadu i ugradio sve sam. Hvala na svemu druze. Uglavnom prezadovoljan sam kako se auto sada ponaša.
  2. Objasni gdje si, ne znam ja ali zna kolega mi. I koliko bi para to doslo?
  3. Pozdrav, Treba mi hitno dobar majstor za lafetu u kragujevcu. Zvao sam neke ali svi su zauzeti, a u Srbiji ostajem do nedjelje. Tako ako iko ima da preporuci nekog dobrog. Molim vas :-)
  4. Riješeno je. Kvar je poprilično glup. Na đeku do "+" otkinulo se više licnica i nije pravilo dovoljno dobar kontakt. Kada sam gledao sa instrumentom pokazivao je da je sve OK, međutim nije imalo dovoljno snage da pokrene sirenu. Hvala svima na pomoći
  5. Ma moja 100% radi, jer kada je spojim direktno sve je ok. A probao sam više sirena.
  6. Probao i ne radi, znači nije do sirene same
  7. Pozdrav svima, Nedavno kada sam bio u svadbi desilo mi se da mi je sirena prestala raditi. Prvo je radila normalno, pa onda je pravila stvarno cudan zvuk (kao da muče ), a nakon toga je prestala skroz raditi. Testirao sam je na akumulator i radi ok, stuje ima od sirene do releja, a također skidao sam volan i kada istestiram onaj namotaj žice što prenosi struju za svirenu i AirBag (skinutu) sve je ok, znači jedna žica šalje kontakt na lijevu stranu, a druga na desnu stranu. Međutim kada je stavim na ablender, onda obe žice imaju signal na obje strane (kao da je kratak spoj). Gledao sam i imam vezu između releja i ablendera, samo sada ne znam za koju bi stranu trebao imati vezu na kojem pin-u releja. Također osigurač nije pregorio, što znači da nije kratki spoj. Zna li itko šta bi moglo biti? Hvala
  8. Ajde super, meni se nekako vise cuje kao iz injektora da lupa. A na ovo me je upozorio mehanicar, pa sam mislio reklamirati. Hvala Vam svima.
  9. Pozdrav svima, nedavno sam ugradio plin u Punta MK2 8V, sistem je sekvent. E kada radi na plin, kao da lupa u ventile, da li je to normalan zvuk za rad auta na plin ili mi majstor nesto nije dobro odradio? Hvala
  10. E sada ti ne mogu reci ovako koja ti je zica za kljucanje a koja za otkljucavanje. Uglavnom roza ti je za truba, zelena nista, to ti je za modul za zatvaranje prozora, kojeg nemas, dvije smeđe su ti za žmigavce (na žmigavce ti je obavezno da stavis diodice, tako da ti se struja ne bi vracala), crvenu ides na konstantni plus, crveno/crna ide za otvaranje gepeka, kojeg isto mislim da nemas, i crna ti ide na konstantan minus, to jeste masu. E pa ako mozes skenirati slike ili uslikaj šemu koju si dobio uz to, pa postavi, puno bi nam olaksalo.
  11. Ajde ako mozes podigni slike seme koju si dobio uz to daljinsko, samo da vidim raspored zica
  12. Nema veze ljudi, ugradio sam ovo. Ako bude trebalo pomoći nekome slobodno se javite
  13. Pozdrav svima, Kupio sam jucer daljinsko zaključavanje sa alarmom, ali šema mi je na rumunjskom. Pa ako mi možete pomoći koje žice da spajam gdje i kako da ih nađem. Znam da fiati idu na negativno okidanje, to mi je jasno, ali eto da ne bih nesto spalio volio bi da mi neko pomogne oko ugradnje ovoga. Znam da je već bilo dosta tema oko ugradnje centralnog, ali ovaj je drugačiji.
  14. Pozdrav svima, prelistao sam citav forum, ali nigdje nisam nasao tocno upustvo za izradu cajgera u autu. Znaci promjenio sam citavo osvjetljenje u autu sa SMD ledicama, ali nikako nisam uspio izraditi one cajgere za ventilaciju. Tako da ako iko zna neki nacin da izgleda ono kao original. Pripremu vec imam u photoshopu, samo mi je problem kako da to isprintam . .. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...