Jump to content
FAS Goran

Bingodalton

Members
  • Content Count

    2645
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Bingodalton last won the day on July 21 2018

Bingodalton had the most liked content!

1 Follower

About Bingodalton

  • Rank
    Prominente

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4 Style+

Recent Profile Visitors

4649 profile views
  1. Vise odbija stav koji imaju, konkretno Strahinja iz Sat na ruci. Ekipa casovnicara sa 20g iskustva, a nigde imena nijednog od njih. Komunikacija samo porukama. Kao Rolex da porucujes, prijavis se i cekas.
  2. Super je ispalo, ali sto ti nisu odmah farbali i plastike u crno? Znam da rade i taj detalj i da sveukupno mnogo bolje izgleda.
  3. A slike? Polimerizacija 3g garancije/trajnost?
  4. Jeste malo previse zlatno. Ali ko zna, kad stavis na auto, pa odstoji malo, priviknu se oci. Naravno drugima ce to uvek biti na prvi pogled reakcija kao i sada nama. Teras 1-2 sezone tako, pa u drugu boju odradis.
  5. Bas retkost Buell... Kad stigne javi da napravimo djir
  6. Bilo, a ima i boljih. Sivi deluje kulturnije nekako, boju da ne pominjem koliko je lepsa od ove. Preskup i nije restyle sa 320ks. Sent from my SM-S901B using Tapatalk
  7. Ako se dobro secam, samo obrati paznju na omazu, taj HU je specifican malcice.
  8. Pa napisao je da je driftovao...sa prednjom vucom. Ovaj rad:
  9. Kad si u levoj i ispred tebe se auto sklanja polako u desnu traku, da ne bi cekao da potpuno predje liniju upali levi (z)migavac, auto ce poceti ranije da ubrzava. Smanjuje stres. Sto se tice tapaciranja, zadovoljan sam sa brotherscraft (insta). Momci za sitnu doplatu dodju po volan kod tebe kuci, skinu, odnesu, srede, vrate u toku istog dana i montiraju. A imaju i zamenske. Sent from my SM-S901B using Tapatalk
  10. 30-40cm visine, pa puta 100cm sirine i 70cm dubine dodje na dodatnih 210-280 litara Gledam po slikama, verovatno si mislio 3-4cm, sto je 20-30 litara vise. Na slikama takodje vidim kad je zadnje sediste skroz oboreno, polica je u ravni sa gornjom ivicom sedista.
  11. Yuasa dobra na motorima, kakva je za auto, to me znam. Varta Silver kod mene 4+g sada, a auto se sve redje vozi. Sent from my SM-S901B using Tapatalk
  12. Kako mislis gde da zivis? Pa u G klasi.
  13. Tako je, americka krstarica. Koliko je ccm? Sent from my SM-S901B using Tapatalk
  14. Naucices, nije tesko [emoji1787] Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...