Jump to content
FAS Goran

bobrockrs

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About bobrockrs

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin
  • Interests
    Fiat-Lancia-Alfa Romeo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Multipla '05 1.9 Jeee Tako Dobro
  1. E Kole, Kole, tvoj Stilisha je VragOLAN PRAVI, ako nemam pograshnu informaciju o broju KW Shto se tice Stilishe meni je unutra KULTURICA, ali hladan njemachki (FUJ, BLJAK), a AR 147 po meni nema mane ni enterijer ni eksterijer, ona je savrshena, posebno pre redizajna, ne postoji nishta lepshe ni dan danas!!! Sve u svemu, iako je AR147 savrsheni auto iz C segmenta, moj sledeci auto ce najverovatnije biti Stilisha sigurno JTD, najverovatnije SW (nekako sam zaljubljen u SW) iako je 159SW NAJ, NAJ, NAJLEPSHI SW ikada, ali... Odoh u off....
  2. Evo kako izgleda fabrichki kozni volan, pa vi sam prosudite da li je i taj sa gornje slike fabrički:
  3. Ne bih se kladio, ali sam skoro siguran da je taj volan naknadno presvuchen kozom...
  4. Evo mene posle x meseci, samo da kazem da sam zbog komplikovanog procesa, tj. dugotrajnog, demontaze svega oko i samog reg. pritiska odlozio za toplije vreme. Samo da naglasim da sam sve vreme, od kako sam kupio Marelicu (10.2010.) gorivo tocio samo na grchkim pumpama koje se hvale da imaju Avio filtere goriva (nadam se da znate na koje mislim). I kada je doshlo to toplije vreme i kada sam probao da izazovem tu critical error, ona nece da se pojavi i tako ja i dalje sipam na istim pumpama i NE ZELIM da sipam na drugim! LM, sa njihovim gorivom mi auto tishe i ujednachenije radi, pa svi komentarishu da se "lepo chuje", ovo posebno prija kad to kaze neko ko mrzi Fiat;). Sve u svemu, moja predpostavka da je prethodni vlasnik tochio ko zna shta i ko zna gde, pa je doshlo do zachepljenja filtera reg. pritiska... P.S. Dolazi zima pa cemo videti da li ce se tripovi ponoviti, ako se ponove ima da ode glava fil. reg. prit., a ako se ne ponove ima da reklamiram ovu pumpu na veliko i dalje!
  5. Super! Samo imam još 2 pitanja, da li ti auto ima bolji odziv na gas ili se "samo" ne gasi po naglom oduzimanju gasa, i sa čime si odsekao vrh? Unapred hvala!
  6. Xa, ja sam još jedan Zrenjaninac koji blica i blicaće dok je živ! Pa dobro, ako nam zabrane da blicamo (što me neće začuditi) ostaje nam i dalje da uključimo sva 4, ili samo 2 ili da izvirimo kroz prozor.... Pa nije valjda da oni nama mogu da doskoče, nisu oni pametniji, ONI su samo bezobrazni! Original "Dve stvari su bekonačne, svemir i ljudska glupost. Za ovo prvo nisam siguran" Plagijat, ili dopunjeno izdanje "Tri stvari su bekonačne, svemir, ljudska glupost i bezobrazluk vlasti. Za ovo prvo nisam siguran, a za ova druga dva sam siguran, samo ne znam koja je BESKONAČNIJA!" Nisam mislio na NAŠU vlast, vec na tuđu. Mislim, čim nije s' nama, znači da je njihove, tj. tuđa, je l'!
  7. Uf, da mora da je MATRIX, ni ja nemam drugo objashnjenje... Ja NECU da idem iz sVrbije, ali 'ONI' ocigledno hoce da me isteraju odavle! Zar trebaju nasa deca da uce NEMACKI, HOLANDSKI, NORVESKI, ili tako neki jakooo gadan jezik? Mi smo patili, patimo, paticemo, ali oni NE!!! Mozda da oni ODU??? Ali koce da dodje??? OMG! MATRIX!
  8. Posto imam isti slucaj na svojoj Marei i trazim resenje, a bas mi se i ne baca 80e, ako ima "domaceg" resenja ja sam za! Posebno posto ciscenje ne pomaze na duze vreme, vidim jedino da ce to sito da strada i kod mene, samo jos biram metodu, dok ne skinem regulator pritiska:) Uvek mi preostaje solucija novog dela.
  9. Mi placamo drzavu, ona placa policiju... Lopov ukrade tablice i mi opet placamo drzavi jer su nam ukrali tablice i da nam izda nove tablice, od tih para ce dodatno platiti (prekovremeno) policiju posto je lepo obavila posao!?! P.S. Ne bi me zacudilo da vidim kako policajci prekovremeno rade na parkingu, na "cuvanju" tablica ili mozda... Mozda im uvedu i tu normu kao i za kazne, da moraju da "sacuvaju" XX tablica mesecno!? A moglo bi da u osiguranju auta uvedu jos i osiguranje tablica, pa da ne moramo kupovati te lepkove, silikone, nitne... P.S.2. Ili da ja nadjem-uhvatim lopova, pa da mu lepo platim da mi ne skida tablice, mozda da ga platimo zajedno pa mozda i popust na kolicinu dobijemo... E sad, ostaje pitanje ko je taj lopov, mozda on to shvati kao korupciju, mito, mozda me "otkuca" pa stignem na robiju zbog mita.... P.S.3. Zao mi je sto se ovde ocrnjuje policija, a ona nije kriva ni najmanje, samo radi svoj posao, ona je hirurski instrument! Samo ko je hirurg???
  10. Hmm, cini mi se da bi najbolje bilo izbusiti jednu rupicu od 1mm ili manjeg precnika (0,5mm), ako je tako... Mada, kao apsolvent masinstva, malo mi je nelogicno da neki inzenjer u Fiat-u ili ne daj boze u Bosch-u, isprojektuje regulator sa otvorom koji omogucava prevelik pad pritiska!?
  11. Prvo da vas sve PUNO pozdravim! Drugo da se Tebi puno zahvalim na inzenjerskom pristupu i resavanju problema, imam cini mi se isti problem, to cemo jos proveriti (trenutno me ovo bijelo g**** sputava u akciji, fala bogu bar nema grtalice)! E sad, koliko sam ja iz shematskog prikaza sistema za razvod goriva uocio deluje mi da taj damn reguator pritiska goriva regulise pritisak ka diznama, a visak goriva propusta ka povratnom vodu, tako da nisam siguran da je dobro skidati kapicu sa regulatora! Bilo kako bilo jos jednom veliko hvala na trudu i objasnjenjima!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...