Jump to content
FAS Goran

F.I.A.T.

Members
  • Content Count

    206
  • Joined

  • Last visited

About F.I.A.T.

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 05/30/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd,Vozdovac

Previous Fields

  • Garage
    Punto Mk2 1.2 8 v
  1. Slobodno kuckaj po malo sa nekim manjim cekicem i srafcigerom po onom delu na koji se sipkica kaci i odglavices je sigurno,ali pre toga naprskaj wd.
  2. Hteo sam da uzmem NGK za plin,ali jedna kosta 2000 din,pa mi bilo skupo,reko ajd da odem do Karica da uzmem Brisk,ali ne drze vise to,vec samo Iskru. Pitao sam ja prodavca,kaze u fulu su svecice, uzmi slobodno neces se pokajati... ,jbg ko je mogao pretpostaviti da se tako nesto moze desiti,bio sam ubedjen da je crko ecu,ali eto spasi me covek. Sa starim NGK svecicama presao je 80 000 km,sto je stvarno previse,pa reko aj da mu stavim nove i jos kao kupicu za plin i eto napravise mi problem. Jedna Iskrina kosta 300 din , NGK standarna u Mass Company-u 380 din,skoro slicna cena. Naraucnije NE TREBA EXPERIMENTISATI
  3. Svecice i kablove sam promenio pre pojave kvara,posto su dosta presle.Kupio sam u Union Karicu svecice za plin(Iskra),a kablove u AP sportu i namontirao,auto se normalno ponasao 20-tak dana,mozda i vise,u medjuvremenu mi crkne druk lager,pa sam i ceo set kvacila promenio i posle zamene kvacila par dana pocinje gasenje. Obisao sam par servisa,diagnostika je pokazivala kvar citaca radilice,bobine i mislim imobilajzera.Citac sam odah kupio,ali opet isto.Svi majstori kod kojih sam bio odma su rekli crko ti je ecu,to im je boljka. Bio sam i ja ubedjen da je do kompa,pa reko aj da pozovem ove momke sa Tosinog bunara( Auto Elektrika,video sam njihov link na prvoj strani ove teme) da se dogovorim kad da im donesem komp da ga srede,normalno pita me covek koji su ti simptomi,cim sam poceo da objasnjavm prekinuo me u pola price i rece menjaj svecice,komp ti je ispravan. Odma sam otisao u Mas kompani i uzeo NGK i evo presao vec 700 km i ne gasi se. Kad je pocelo gasenje nisam mogao preci vise od 30 km da se ne ugasi.
  4. Problem bio u svecicama,stavljene NGK i auto se nomalno panasa,ne gasi se vise.
  5. Pozdrav. Imam problem sa puntom 1.2 8v 2002 god,naime u zadnje vreme poceo je da se gasi u voznji i to kad se ugasi nece vise da upali dok mu ne skinem klemu na par sekundi ili ga ostavim da ostoji oko 15 min. Kad se dogodi da se ugasi na tabli mu neradi kazaljka od temperature,svetli sity servo i kod kluc. Vozio sam ga kod par majstora i niko nije resio problem,zamenio sam citac radilice,svecice i kablove. Da napomenem da se gasenje pocelo desavati par dana od promene seta kvacila,iako to nema nikakve veze,ali cisto da kazem. Da li je neko imao slicna iskustva?
  6. Imam samo maglenke,odlicne su i cena za obe je 1500din.
  7. Pozdrav.Trebao bi mi kod za Seatov cd plejer,AKO JE MOGUCE. UNAPRED HVALA. SEZ2Z6C1178962
  8. Idealno bi bilo da branik bude u tamno sivoj boji. Kod boje je 675 tel: 065/250-55-56
  9. Prodajem rezervni tocak (copavac) za Fiat Stilo, tocak je kao nov, nekoristen. Cena 20e

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...