Jump to content
FAS Goran

spoonman

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

About spoonman

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Originalno ulje Mobil Super 2000 X1 10W40 Super Premium (Polu-sintetika) Kolicina 6 litara, a cena je 1100 dinara po litru (toliko je placena u Austriji) Ulje kupljeno u Beču ali nepažnjom kupca, koji je kupovao umesto mene, uzeo je 10W40 umesto 0W40. Ulje nije otpakovano, a na slikama imate i racun za isto. Moguca i zamena za originalno Mobil1 ulje specifikacije 0W40 Long Life (Sintetika) uz moju doplatu u razlici cene. Kantice nisu otvorene.
  2. http://www.kupujempr...00585-oglas.htm
  3. Potrebna metalna ploca ili cela remenica sa metalnom plocom i za koju se lepi magnet (mislim da se to zove shpulna) za kompresor klime na fiat bravo 1.9 jtd.
  4. Xepoj: Da to sam bio ja! Izvini zurio sam na kuglanje. Kulture mora biti svuda i uvek ... Sto se Bravise tice.. zao bi mi bilo da ode kod nekog ko ga nece odrzavati, glancati i odrzavati.. A video sam lep i povoljan Grande Punto pa sam se zalepio. Ne... ne mora nista drugo. Mislim da pasuje sve na shraf... Mozda neka rupa, ne secam se vise... ali to je bar lako.
  5. Ja sam menjao sve napred. Branici i krila su od maree... sto se da videti po duguljastom migavcu. Farovi su isto od maree, mada sammogao ostaviti i njegove fabrichke, ali sam promenio zbog strukture fara.
  6. Evo konachno i pred kraj Mora da ode da bi dosao novi!
  7. 195/50 R15 M+S (Fulda Kristal ) - sara oko 3-4 mm. Letnje su u boljem stanju stanju (jedna Michelin, a jedna Tigar Primo) - sara je oko 4 mm, ima jos 1-2 mm do indikatora istrosenosti gume. Cena: 50 evrica /moze i zamena za razno/
  8. Pogledaj moj Bravo... Na njemu su krila, branik i farovi od maree. Hauba i maska je ostala njegova. http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=48140&st=0&p=752891&fromsearch=1entry752891 PS. Bolje kadrove nikada vise nisam u`vatio.
  9. Jesi li ti pokušao da smotaš volan? Ovo se normalno vozi. Ok, jeste manji profil, ali je 17-ca. Ne mogu sada da pronađem sliku sa iste manifestacije polovinom juna u Novom Sadu, bio je jedan Seat iz BiH...između krila i gume ima 1mm...i to se isto vozi, sve je ok. POREDJENJA RADI: Original Size 205/40 R17 Wheel Diameter 17" Thread Width 205 mm Sidewall 82 mm Diameter 596 mm Original Size 195/60 R15 Wheel Diameter 15" Thread Width 195 mm Sidewall 117 mm Diameter 615 mm
  10. Ljuuuudi bre... Kod mene ovo ne mooooze i tacka. Video svojim ocima... Pa nisam bre lud. Zar mislite da bih prodavao nove gume i gubio pare bez veze. Mozda su radjene neke modifikacije na tom bravu Nesho, a isao sam kod 3 vulkanizera i nisu hteli ni da pokusaju jer, kako rekose, nece bezveze da mi uzimaju pare. Cetvrtog sam nagovorio na taj zahvat... pokazao mi da kache i ja mu uredno platio montazu i demontazu. Mozda na nekim modelima moze, ali kod mene ne moze. Mozda i moze, ali da odstranim potpuno plasticne obloge napred. To je to.... Gume su i dalje na prodaju! Pozdrav za sve i hvala na konverzaciji.
  11. Sliku nemam, ali video svojim ocima... Kada su gume okrenute u pravcu vozila (pravo) sa leve i desne strane ima po 1 cm. Razmislite sada koliko se poveceava obim gume ako ako gledate dijagonalu gume tj. od leve ivice nazad, recimo, do desne ivice napred (u slucaju namotavanja volana do kraja). Pa to je vise od 1cm tj. 2 u prechniku. 100% provereno, praktichno. Najveca moguca guma koju mozemo namontirati na bravo je 185/60 R15 i to je plafon! Ja sam se zrtvovao .... a vi ostali ucite na tudjim greskama.
  12. Kako ispustiti vazduh iz malog hladnjaka... Da li si ti to radio? U pitanju je fiat bravo 1.9 jtd 2001. Tnx

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...