Jump to content
FAS Goran

shomika

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Evo i ja da se javim... Posle zamene filtera nafte auto se i dalje gasio kad mu se da jaci gas. A dok je majstor menjao filter primetio je da mlaz nafte kad se da kontakt izlazi se nekim mehuricima i posumnjao je na pumpu za gorivo. Zamenio je pumpu i auto sad radi normalno. Polovna pumpa 50e, filter oko 900 din, i za ruke 1500.
  2. Daj Boze da je do filtera goriva. Jutros nisam mogao na posao autom jer se gasi. A sad cu pravo kod majstora da mi zameni filter pa vam javljam sta sam uradio.
  3. I meni se danas desilo nesto slicno... Izbaci gresku low oil press, pa zatim engine fault i ugasi motor. A ostane da svetli crvena lampica check engine. moram malo da sacekam pa da ga ponovo upalim i onda izgubi sve greske. Posla par km voznje opet mi to ispise i ugasi motor. Temperatura je jutros bila -12 i kada sam ga upalio varirao je broj obrtaja izmedju 800-1200 jedno 5 min, uopste nije mogao da slozi rad. Bio sam kod majstora kaze da mu se nekoliko njih sa fiat stilom, puntom i vektrom c javilo da nece auto da im ide i da im menja samo filter za naftu. Danas sam i ja kupio filter pa cu da vidim sutra dal je stvarno do njega. Ako ima neko sa nekom idejom sta bi moglo da bude neka se javi.
  4. Jos da kazem da je meni servis amortizera (zamenu opruge) uradio servis Mile Saponja iz Zivkovca. Covek ja maksimalno korektan... dosao je kod mene kuci (zivim u Smederevu), skinuo amortizer, servisirao i dosao istog dana da namesti. Sve to me kostalo 20e + gorivo sto je dolazio dva puta za SD. Evo njegov broj telefona ako nekog interesuje 063/85-41-933 i 063/77-10-055.
  5. I meni pukla desna opruga sad skoro. Pojela mi unutrasnji deo gume ali nije skroz. Sad ne znam sta da radim , dal da vozim ovako ili da kupim novu gumu, posto je ova skoro nova (nije presla ni 1000 km). Da li mogu da ubacim unutrasnju gumu da bi ovu sadasnju ucinio sigurnijom da mi ne pukne kojim slucajem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...