Jump to content
FAS Goran

boki21txi

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

About boki21txi

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/02/1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    blok 63
  1. ^^^ i sta si uradio i koliko te je kostalo jer izgleda da i ja imam isti problem
  2. ^^^ ne...auto kad upali posle 15 tak sekundi trokiranja radi bez ikakvih problema,ako ga upalim dok je vruc ili bar malo ugrejan radi super ali cim se skroz ohladi zajebava!!!
  3. pa onda baza od fabricke c.b nema veze sa ovim kupovnim...kod stila ti je komanda centralne brave u vozacevim vratima,skini tapacirung i trazi ih ispitnom lampom blize samoj bravici mase su u pitanju i na istoj zici za zakljucavanje ti je i zatvaranje prozora (ako imas podizace stakala)...eto nadam se da sam ti bio od pomoci
  4. cekaj malo jesi li ti kupio fabricki modul centralne brave ili onaj koji se naknadno ugradjuje?
  5. ^^^ a gde se nalazi ta cetka? i ja sumnjam u struju jer mi je ovih dana kad nije bilo kise palio ok...menjao sam svecice ali kablove nisam,verovatno je to...nadam se da nije bobina!!!
  6. pa nisam siguran da je kvacilo lupalo jer nisam ni vozio auto (culo se bas iz motora) a i svecice sam izmenjao i pregledao creva i sve je ok,vozio sam ga danas posle posla i sve je radilo kako treba mene samo plasi da ce se ponovo javiti isti problem...krecem polako od ciscenja dizni pa cu videti koji je bio problem (JBG SISTEM ELIMINACIJE)
  7. ...evo kad sam dosao kuci sa posla (nisam ga vozio danas) lepo je upalio nista mi nije jasno!
  8. imam problem...evo vec neko vreme kako je sneg i vlaga kad upalim auto motor radi nemirno (kao na 3 cilindra) to traje par sekundi i smiri se posle toga radi savrseno,to ne bi bio problem dok ga jutros nisam upalio i iz motora je toliko pocelo da lupa da sam pomislio da je zveknuo motor...znaci upalio sam ga poceo da lupa i ugasio se ja ponovo upalim ono isto ja ga opet upalim dam gas i on proradi izbaci crn dim i nastavi lepo da prima gas i lepo radi u leru,cuo sam da mogu dizne da prave problem ako neko zna neka pise da znam sta mi je ciniti!!!
  9. evo dokaza,ovo sam snimio prosle godine na Gazeli ,konjina je pretovarila kamion samo sto mu tovar nije poispadao

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...