Jump to content
FAS Goran

acatodsm

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About acatodsm

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.4 16v LPG
  1. Pozdrav Antona,da li je i kako resen problem posto i ja imam identican problem sa svojim 1.4.
  2. Poštovanje Gorane,zanima me cena velikog servisa za Fiat Stilo 1.4 16v 70kw 2005 god. sa delovima i rukama.Veliki pozdrav i unapred hvala.
  3. Ma i ja nesto razmisljam trebalo bi da promenim svecice,jel ima neko broj ovog majstora gore.P.S. ne pitam za cenu
  4. Prosle jeseni sam pisao o problemu sa tezim saltanjem tj. izbacivanjem iz brzina i tako vozio cele zime,da bi sa dolaskom toplijih dana nestali problemi potpuno,sve do ovih hladnijih jutara.Ne verujem da je do lamele jer auto dobro vuce u svim brzinama,a i menjac ne krci iako su me majstori upucivali na zamenu lamele.E sad pitanje je sta je to cemu smetaju nize temperature,ako iko ima ikakvu ideju ili iskustvo. Inace cilindar kvacila u kabini sam menjao prosle godine i nista se drasticno nije promenilo.
  5. Pozdrav Gorane,rec je o Fiat Stilu 1.4 problem sa kvacilom ili menjacem.Prosle zime je teze izlazio iz brzina pogotovu iz prve i to je trajalo bukvalno do toplijih dana.Celog leta je auto vozen bez ikakvih problema da bi sada sa ovim malim zahladjenjem ponovo ispoljio iste simptome.Inace auto solidno vuce i menjac ne krci pri promeni brzina pa bi me zanimalo vase misljenje o tome i zanimalo bi me koliko bi kostala zamena prednjeg lezaja na tocku jer mi se cini da cujem nekakvu buku sa te strane. Hvala unapred.
  6. Pozdrav,interesuje me koliko bi kostalo lepljenje karbon folije na haubu i zatamnjivanje zadnjih bocnih stakala i zadnjeg stakla.U pitanju je Fiat Stilo 5 vrata. Hvala.
  7. Tako sam i ja to zamisljao ali u taj dzek ulaze dve zice,a na sijalici ima samo jedna konekcija. Mozes li to nekako da posaljes postom?
  8. Mislim na dzek koji se bode u sijalicu,a u njega ulaze dve zice.
  9. Da li se negde moze naci konektor za sijalicu H1 iz prednjeg fara(stari se istopio)? Pozdrav.
  10. Meni na Stilu menjac tesko izlazi iz prve brzine,a ponekad i iz druge i trece i sve se to povremeno desava bez ikakvog pravila.Inace kvacilo lepo odvaja i ne trza i ne krci.Kad je auto ugasen menjac lako ide.Da li je moguce da je problem mozda negde u palici menjac i zna li neko kako se to rastura.
  11. Zamenio sam celu bobinu,a pokusacu negde da nadjem i tu gumu pa da isprobam i tu bobinu,mislim da je ispravna i da je samo guma u pitanju.Ako neko ima neku staru neka jav
  12. Ja sam skinuo bobinu sa prvog cilindra,a ona guma koja naleze na svecicu i koja drzi oprugu se raspala,tj.pukla,pa pretpostavljam da je tu negde probijala struju.Kupio novu,stavio i sad radi bez problema i na plinu i na benzinu,a i cini mi se da mnogo bolje povlaci.
  13. Da li ste resili problem,posto i ja imam isti problem na svom 1,4. Pozdrav
  14. Meni se na Stilu isto desava da se u voznji upali lampica temperaature,ulja i padne skala za obrtaje ali auto sasvim normalno funkcionise i to ne prestaje dok se auto ne ugasi,a takodje nema ni pravila kad se desava. Stvarno je cudna stilo elektronika.
  15. Problem resen zamenom svecica.Na njemu nisu bile odgovarajuce svecice vec neke druge,a menjao sam ih u servisu... Hvala svima na pomoci

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...