Jump to content
FAS Goran

alumiroi

Members
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

About alumiroi

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/28/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Linea 1.4 8v

Recent Profile Visitors

3309 profile views
  1. Ok, tablicu nisu progutali ali su je baš sažvakali, a od onog plastičnog okvira ostale "froncle". Sada je ušrafljena direktno u branik. A blatobrane grizli kod prednjih točkova i kako je plastičan, na svakoj strani po 30-40 otisaka zuba.
  2. Update; Do 55000km/4god linijica je bila kao nova, a onda su počele gluposti. -Volan je počeo da se ljušti, planiram da ga presvučem, -psi su izglizli blatobrane kod točkova i pojeli tablicu (jer se mačka sakrila u motor), ne znam da li da aktiviram kasko jer imam učešće 100e, -kabl koji signalizira da je pojas vezan upao u šinu sedišta i umalo ga nisam skroz precvikao (uspeo sam nekako da spojim tu jednu žicu), -pre neki dan ispao onaj pleksiglas sa prednjeg znaka, planiram da naručim nalepnicu... i tako... Ali, i dalje je udobna i lepa.. Ok, kupio je kao jeftinu ali mi prirasla k' srcu.. Od ostalih troškova samo redvni servisi i potrošni materijal (sijalice, nekoliko kompleta metlica brisača dok nisam kupio original) Definitivno se isplatila kupovina...
  3. Zdravo Gorane, Bliži se mali servis ali me zanima da li bi trebalo da se radi i veliki? Da znam šta da zakažem.. Vozim Lineu 1.4 8v. Kilometraža je 64000 ali je auto proizveden 2008. a kupljen nov septembra 2010. Grazie mille P.S. Jel' i dalje zakazivanje ponedeljkom ujutru?
  4. I mislio sam na neku foliju kada sam crtao te farove. Mada, mislim da bi morala konstrukcija fara da se prilagodi. Deluje dosta zatvoreno da bi ostala ista senila, ali bi neki projektori završili posao. Taman bi tu ušla i dnevna svetla.
  5. BF Goodrich G-Grip 7mm. Možda duže traju jer su trvde.
  6. ma hteo sam u jednom trenutku i farove od sx4 da stavim, ali neka je i ovako. valjda sam se navikao. ne gledam je više u oči, samo s boka. Cool je ta Bianca...
  7. @masaivan Izvini za kasni odgovor, ne svraćam često na forum. Potrošnju gledam na bordu, ali nekoliko puta sam proverio "od čepa do čepa" i bilo je tačno. Inače uvek me uteši računica da za razliku u ceni do GP 1.3mjet (bio je tada skuplji 2500 evra) mogu da se vozim do 100.000km i da kažem da sam dobro prošao. Felne su bile dodatna oprema na dinamik paket. Uz to sam dobio još što-šta jer sam kupio auto 2 godine nakon uvoza. Sada sam na 49000, još malo pa zlatna svadba. Kako ide vreme sve se više volimo. Linea me smirila skroz i više mi ne smeta toliko prilično slab motor. Auto je i dalje kao nov i veoma udoban za duža putovanja. Ništa ne škripi i ne krcka, nema gremlina i jako sam zadovoljan eksploatacijom. Ložio sam se da se poigram sa dizajnom i napravim nešto ovako ali sam odustao. Valjda me stigle godine.
  8. Upravo se vratio s puta pa da javim prve utiske o BF Goodrich G-Grip koje sam juče montirao. U poređenju s Michelin Energy Saver, ove su tvrđe, ali i tiše i imaju bolji grip. Takođe su mnogo bolje na mokrom/vlažnom kolovozu. Morao sam da menjam fabričke Bridgestone Turanza koje su u odnosu na ove dve gore Katastrofa. Trajale su oko 35000 km ali su prilično proklizavale na mokrom ali i na suvom kad je vruće leti. Inače, baš me iznerviralo kako je moja preporučena dimenzija 195/55R16 mnogo skuplja od standardne 16-ice (205 širine) pa sam gledao da ostanem ispod 10000 din po gumi. Ove su 9410 i u odnosu na 12000 i kusur za Michelin, vrede sve pare. Našao sam i jeftinije Nokian koje su 8 i nešto ali na IPG. Nije mi se dalo da uplatim 4 gume i da se posle mislim da li ću uopšte dobiti gume, a i ako dobijem kakve. Ovo su prvi utisci, videćemo kako će se G-Grip pokazati na duže staze.
  9. Došlo lepo vreme i moram da kupim nove letnje gume 195/55 R16. Da li je neko vozio ove Tigrice? Navodno te Syneris su za veće felne/brzine pa su kao boljeg kvaliteta. Inače, prvi pik su mi Nokian, ali mi se ne sviđa da za narudžbinu s interneta plaćam unapred (ipg), a i to je dimenzija 205/55 R16. Drugi pik su Good Year Efficient Grip Performance, a treći Dunlop Sport BluResponce. Ove su isto 205/55. Kakva su vaša iskustva?
  10. Nisam. Zeznuo sam se jedno jako hladno zimsko jutro prosle zime i pokusao da upalim bez kvacila. Umro je momentalno. Verovatno je vec bio pred sam kraj svog zivota.
  11. Promenio sam prosle zime akumulator i stavio ovaj. Sve radi ko sat.
  12. Da dodam da su tu dva znaka stop. Jedan pre pesačkog a drugi pre uključenja "na šine". Kao da su smislili za uzimanje para.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...