Jump to content
FAS Goran

zivkovicdavid

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About zivkovicdavid

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Presao je stvarnih 116000km. Registrovan je do 11.2012.
  2. Prodajem neplanirano i ne voljno, ali moram. Automobil uvežen Oktobra 2010 iz Belgije za ličnu upotrebu,ne za preprodaju.Kupljen od prvog vlasnika.U odličnom je stanju.Godište je 2001 ali kraj godine,prva registracija je bila 2002.Ful oprema,(tempomat,kožni volan,branici i retrovizori u boji auta,ASR,ESP,6 vazdušnih jastuka,radio CD,naslon za ruku,el. podizači stakala,centralna brava,daljinsko zaključavanje,maglenke,sedište vozača podesivo i po visini...),sem kožnih sedišta,enterijer je ceo plišan,tamno sive boje.2 kod ključa original,jedan je nov neupotrebljavan.Boja automobila je sivo maslinasta,neudaran,neogreban.Izuzetno očuvan automobil sa originalnom kilometražom. Cena 3.000 Tel. 0609553154
  3. Super stvar,hvala na pozivu.Zao mi je sto ne mogu da se prosetam,malo zbog finansija,malo zbog obaveza,ali bice jos prilika nadam se. Generalno mi je izuzetno drago zbog ovakvih stvari jer mislim da na pravi nacin pokazuju kako normalni ljudi bez obzira na naciju,politiku i slicne gluposti mogu zajedno da zive i uzivaju. Veliki pozdrav iz Zajecara za `FIATISTE`,i lep provod zelim svima.
  4. Kupujem fabricki CD za Bravu,Bravo ili Mareu,treba mi za Mareu 2001 god. Ili pomoc gde mogu da nadjem? 0628890604
  5. Prodajem Alu felne 15-ce, skinute sa Fiata, 4 rupe, sa gumama 185/55 R15, 3 gume su Semperit a 1 je Kumho. Sve gume su dobre, imaju saru preko 5mm. Felne su sasvim malo izgrebane prilikom transporta (stigle iz Nemacke). Imam original poklopce sa bilo kojim zanakom. Cena za komplet je 180 evra.
  6. Niko nije odgovorio,koji od 2 ovlascena servisa(koliko ja znam samo su ta 2 u Nisu),Auto Mig ili Nis Auto je bolji,tj. za preporuku. Da li moze neki ozbiljan odgovor?
  7. Poslao ih je meni.Da vidim sta cu da uradim sa ovim felnama,ako ih prodam bez cepova,tj. sa starim,dacu ti ove.Cucemo se. Pozdrav.
  8. Pogledaj post pod nazivom : ``K: orig. čepovi za alu felge 15" Punto mk.2 HGT`` ,ima BANE POP.
  9. Prodajem Alu felne 15-ce, skinute sa Fiata, 4 rupe, sa gumama 185/55 R15, 3 gume su Semperit a 1 je Kumho. Sve gume su dobre, imaju saru preko 4mm. Felne su sasvim malo izgrebane prilikom transporta (stigle iz Nemacke). Imam original poklopce sa bilo kojim zanakom. Cena za komplet je 220 evra.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...