Jump to content
FAS Goran

abc..

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About abc..

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.6 16V 2002.god
  1. Evo i fotki! Izvinjavam se sto nisam skinuo plastiku sa motora (da bi se videlo sve) ali svi znate kako to izgleda pa mislim da nema potrebe. Dizne sam postavio izmedju hladnjaka i usisne grane tako da crevca budu sto kraca. Inace dizne sam busio na 2.1mm, ako je neko radio drugacije neka javi. Ovde su creva za vodu izracvana. Za prekidac se definitivno moze naci naci i bolje mesto (to sam shvatio tek u voznji). Prikljucak za interfejs je sakriven kod kucista za akumulator. Mislim da je ovo odlicno mesto i veoma pristupacno. Ako neko zeli da slikam nesto specificno neka javi pa cu da okacim sta vas interesuje (samo da ne skidam suspleh ).
  2. Pozdrav ljudi! Ja cisto da se javim jer sam ugradio plin u auto . Burazer, drugar i ja smo ugradili AC STAG 4 plus i prezadovoljni smo. Uz FULL set smo dobili sve sto treba, svaka selna je bila tu i bas sam zadovoljan profesionalizmom ljudi od kojih smo sve kupili. Imali smo efektivan rad puna dva dana ali je sve uradjeno kvalitetnije nego u bilo kom servisu (jer radis kao sebi ). Znaci svaki kabal smo lepo sakrili, sva creva zastitili, cevi isto.. nismo gledali gde nam je sta lakse da stavimo, nego gde je bolje, prakticnije i lepse. Kupio sam i interfejs (koji kosta 2300 na akciji) tako da smo i to jako lepo uradili, diagrami benzina i plina nam se poklapaju 1:1 Performanse auta su identicne onima na benzinu, dizne su jako tihe pa i kada im se primaknem gotovo da se uopste ne cuju. Jedino prosecnu potrosnju jos nisam stigao da izmerim.. Eto, ja cisto rekoh da se javim Mozda kasnije okacim fotke..ako nekoga interesuje. Pozdrav!
  3. U ovoj drzavi se nista ne zna...
  4. Upravo mi drug kaze da je cuo da po nekom novom zakonu majstor koji je ugradjivao plin mora da ima licencu kako bi se kasnije dobio atest. Zna li neko nesto o tome? Glupo mi je da sam ugradjujem plin a da mi posle neko rebne straobalnu cifru da bi se potpisao na nekom papiru..
  5. Svakako ga necu stavljati ispod nivoa hladnjaka (po pravilu to je greska zbog koje se ne dobija atest). A postavicu ga bas pored rezervoara za antifriz jer sam zakljucio da mi tu najmanje smeta (mada smeta ) Zbog ne predvidjenih desavanja posao odlozen za nekoliko dana, ali ako Bog da da sve bude kako treba javljam rezultate
  6. Sta vam bi ljudi! Sistem ugradjuje, kao glavni majstor, burazer koji je vec ugradjivao sekvente na raznim automobilima. Dakle poznaje rad i uslove za instalaciju koji zadovoljavaju propise za dobijanje atesta. Inace covek radi u servisu koji se izmedju ostalog bavi i ugradnjom ovog sistema gde je i stekao praksu. A pitao sam gde da postavim isparivac jer mi je on preporucio dva mesta (skoro jedino i moguca dva mesta jer tu nema mnogo izbora), a na meni je da odlucim u odnosu na to gde ce mi isparivac manje smetati za neke eventualne intervencije kasnije (redovan servis, izmena zupcastog kajsa, rad oko alternatora, anlasera i sl.) Za Migun-a: Matori naravno da ne deluje uvrednjivo. Mislim da smo svi ovde da bismo diskutovali i zajedno saznali vise o automobilima koje vozimo (FIAT ), a da su svi komentari dobronamerni (bar ja uvek polazim od toga). Kapiram da niko nije bolestan da pise postove kojima je svrha da nekoga vredjaju bez razloga Dakle svaki komentar koji ima smisla je dobrodosao
  7. Jos samo da odlucim izmedju Fobosa i AC Stag 4 sistema.. mada verujem da tu nema neke velike razlike. Jos jedno pitanje (da ne otvaram novu temu). Gde ste postavili isparivac? Ja jos uvek mozgam oko ovoga ali nekako mi svigde necemu smeta Ako neko ima fotke svog Stila ispod haube, voleo bih da vidim gde ste vi smestili ovo cudo od tehnike
  8. Hvala matori! Njih sam ja jos juce kontaktirao mailom da mi daju pristupnu sifru za uvid u cene na sajtu i jutros vidim da su odgovorili. Nazvacu ih kasnije da saznam malo vise detelja o tome sta nude. Pozdrav!
  9. Uh.. pa to bi bilo super Samo ako ti nije veliki cim da nadjes broj..
  10. Pa ne bih jer sam bas dosta citao na celom forumu o tome. Mislio sam da iz licnog iskustva mozda imas nesto specificno da mi napomenes. Planiram da sa burazerom koji je vec ugradjivao sekvente ubacim taj Fobos (ili neki drugi) ali nisam siguran koliko je dobar. Uglavnom, ono sto sam cuo je da je to novi sistem koji jos nije dokazan ali ne znaci ni da je dobar ni los..
  11. Sorry, nisam dobro trazio Vidim da i ti vozis Stila , a ja sad treba da ugradim plin kod mene u isti auto pa rekoh mozda imas neka iskustva ili napomene za koje bi trebalo da znam pre u gradnje?
  12. Pozdrav svima! Zna li neko gde mogu da kupim oporemu za sekvent sa 4 cilindra i koja je cena? Na netu gotovo niko ne prodaje cele sisteme vec samo sa ugradnjom, a cena se krece od 350 do 500-600 evra sa ugradnjom. Uzgred, ima li neko iskustva sa Fobos sekventom?
  13. -Ne, nije u pitanju plovak. Merac goriva u rezervoaru dobro radi. -Da, to je bas taj pod brojem 11. Ne znam za sta to moze biti... jedino ako to nije konektor za parkig senzore..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...