Jump to content
FAS Goran

Jurke

Members
  • Content Count

    146
  • Joined

  • Last visited

About Jurke

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Passatinjo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @ostoja Hvala ti, tako sam nešto i čitao otprilike. Plaši me da li moram nositi bobine u gepeku ili nešto tog tipa, da li nešto češće odlazi na tom 2.0 motoru itd. Tu 1.8 primetih, ali ne bih klotinu ma koliko da je dobra, a ta baš dobro deluje. Da je 1.9 mislim da bih je prvi dan pazario čak i za mnogo masnije novce. @Reacher Gilt Tu zelenu sa bež enterijerom sam primetio dok je bila u Bg pre par meseci na oglasima. Tražio ja neki dan slike te limarije što je "izbledela farba"... Vidi, to se ljuspa lak a i farba se kruni sve u 16, izgleda grozno te odustah ne radi potrebnog farbanja nego radi lošeg opisa, to me odbije na prvu zauvek. @knezevic76 Nije problem, ima gas što kaže kolega Ostoja. Izašao sam iz 3.0 kubika, trošio je po gradu 12 dizela, tako da to sa 12-13 litara gasa je pesma Nego, valja otići do Pa na videti na licu mesta. Da ima Bose već bih ja otišao odavno...
  2. A što ne valja motor? Šta me čeka loše? Zato i postavih pitanje, baš mi je taj motor nepoznanica... Nisam gadljiv na benzince, imao sam 3x Twin Spark u Alfama. Lybru tražim očuvanu i sa što manje km a dizelki takvih nema, ili ja ne znam gde ima
  3. Sestra ima takvu Ypsilon već 5 godina, predje po čitavih 1.000 km godišnje, 1.3 dizel. Ja nikada nisam vozio mekši i udobniji manji auto, nikada. Mene uvek oduševi kad god sednem unutra. Jako podcenjen auto. Da ga lepo služi, čestitke.
  4. Pozdrav, šta mislite o ovoj 2.0 Lybri: http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21872416/lancia-lybra-20-20v
  5. Jurke

    K: Lybra ili 166

    Ja se nisam nikada vozio u njoj, i samo jednom sedio u jednoj urnisanoj, a zaljubih se u njen enterijer i u Youtube test gde ju je Zlatko iz Leskovca (Test Automobila kanal) vozio i oduševio se, a i ja gledajući ga. Najviše me plaši rdja po trepnama, maltene svaka je ima. Pride, sestra ima mali Ypsilon, i ako je taj prdavac toliko udoban onda mogu misliti kako pliva velika Lybra po drumu. Ovako očuvane enterijere tražim, kao što su okačili Integralac i Nikola JTD, vidi se da nije novo ali je očuvano, i za mene je to to. OMP je u pravu za 156, ima ih more i lakše je naći očuvanu. Mada i njih gaze vlasnici.
  6. Jurke

    K: Lybra ili 166

    Hvala ljudi, ipak bih nešto u boljem stanju, neka je i dosta skuplje. Bez da se Pedja naljuti, zaista ne mislim ništa loše. Srce bi najradije 166 2.4 manuelca, ali sve groblje (p)ostalo... Ova Pedjina je više nego jeftina u odnosu kakva je, mislim da će se prodati jako brzo. Hvala na preporuci Dale a tebi Pedja na iskrenosti.
  7. Jurke

    K: Lybra ili 166

    Pa nije, ne sviđa mi se. Npr. menjan je enterijer. Bio je bež, kao i tepih što je ostao, uz pojaseve.
  8. Hvala puno! Videh oglas, pričali smo, dobar momak. Ipak tražim nešto malo drugačije.
  9. Jurke

    K: Lybra ili 166

    Hvala ti puno! Mislim da nije primerak za mene, ali svejedno hvala. Momak što je prodaje je baš korektan bio u razgovoru.
  10. Jurke

    K: Lybra ili 166

    Ja sam Alfista, imam sad četvrtu već. Sestra ima Ypsilon i jako mi se svidja, nisam nikad vozio udobniji mali auto. Zato i razmišljam o Lybri. Recimo nova Delta mi se nikako ne svidja, deluje mi plastično nekako. I Lybru a i 166 je jako teško naći očuvane. Jedu ih godine... Musa mi je super (imao sam Ideu), ali ebe mali gepek.
  11. Jurke

    K: Lybra ili 166

    Eh, nemam m00da baš za toliku avanturu, mada bih ga rado imao da znaš. To je vanvremenski auto meni uvek bio.
  12. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15749854/lancia-lybra-19-jtd-intesa?ref=search-normal&position_ref=10 Kako vam se ova čini? Jel gledao neko možda? Vidim da lik ima 2 Lybre, i obe prodaje...
  13. Pozdrav ljudi, Ukoliko znate da neko prodaje dobru Lybru dizel ili možda 166-icu pišite. Obe su u izumiranju a hteo bih jednu da spasim od toga, jer mi se veoma svidjaju. Može ovde, pp ili na 065/9652-064 Bojan
  14. LOCK, ode u dobre ruke.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...