Jump to content
FAS Goran

stefanves

Members
  • Content Count

    591
  • Joined

  • Last visited

About stefanves

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

7014 profile views
  1. Pozdrav drugari, trebaju mi sledeci delovi za Brava 1.6 16v '96.god.: - crevo za vazduh (od filtera do leptira/klapne ler gasa) + vrtlozna kutija koja se kazi na to crevo - desni podizac stakla - dve gume r14/185/65, da budu neke dobre marke(Mischelin npr), i da nisu stare(mnogo) - xenon sijalice sa balastima (preferiram 4300k, za kratka svetla mi treba, ne znam koji je H) Kontakt na PP. Hvala
  2. Ocistio dizne. Ne trese vise na leru, bolje prima gas. Na plinu je situacija malo gora, ali to cu u Subotu resiti stelovanjem mape. Kako da proverim bobine da li su dobre?
  3. Bio si na Sabackoj? Verovatno smo se onda i videli tamo. Ja sam dosao u sivom Seatu...(pominjem auto,jer su svi ostali bili u Ficama).
  4. A pletenica za Punta 1, 1.2 16v sa ugradnjom? Gde ti je servis, koliko vremena ti treba...? Hvala
  5. Ja sam bio na ovoj nesrecnoj Sabackoj, kada je Danda imao udes. Je l bio jos neko od clanova?
  6. Imam Punta 1.2 16v 85ks, Mk1, 1999.godiste. Ugradjen je plin, ali je sekvent tako da pali na benzin. Nemirno jako radi kada je hladan, ne reaguje lepo na gas...Zato sam odlucio da ih ocistim, promenim filter za gorivo. Kako se dizne proveravaju? Da znam, da vidim sta mi ovaj nudi. Ne bih da me nesto folira. Zato, molim nekog da mi opise kako otprilike izgleda aparatura za proveru.
  7. ^^^ Aha, znam, ima veliki Bos servis. Ima cak i neke masine tu. Jel' to taj? Menjao mi je benzinsku pumpu, i korektno je odradio. Nego, je l' radio nekada tebi ili si samo cuo da je dobar? Suma sumarum, trebalo bi da mi ocisti leptir i dizne, i to bi bilo oko 4.000 dinara. Right?
  8. A svi ih cise u ultrazvucnoj kadici, ili je to neka druga metoda? Imam jednog prijatelja koji ima ultra zvucnu kadicu, drzi servis...al' nema taj uredjaj za testiranje, i iz tog razloga mu ne bih dao da mi cisti dizne. Radje bih platio, al' da bude kako valja.
  9. Ma nisam od juce, al' svi ovi veci servisi traze zakazivanje po nedelju dana unapred To je moj problem, drugar. Nisi mi kazao cenu, ako znas.
  10. Ima li neko preporuku za servis koji bi mi mogao ocistiti dizne na Puntu? Beograd ili Pancevo, su lokacije koje mi odgovaraju. Pozeljno da su neki kod kojih ne moram da zakazujem, jer jako sam kratak sa vremenom i nikada nisam 100% kako mogu da se iskombinujem. Koja je cena cišćenja? Kako se to radi, sa kadicom ili bez skidanja dizni? Da li uz ciscenje rade i test dizni na protok(provera) ili se to dodatno placa? Hvala
  11. Bejase odlicno. Steta sto nisu bili momci sa HGTima.
  12. Bas je kulturica Puntic. Ne treba ti HGT, ne trebaju ti Abarth felne. Ulazi u gorivo i vozi se sto vise. U slicnoj sam bio situaciji pre godinu dana, posle kupovine auta odmah sam hteo da ga menjam za jaci itd. Medjutim, posle pola godine sam se opasuljio i shvatio da je bolje imati slabiji auto i voziti ga svaki dan, nego imati jak auto i voziti ga vikendom. Lepo narod kaze, sve u svoje vreme. Od tjuniga ja bih jedino ugradio plin Cisto zarad ustede.
  13. Da li bi bio ljubazan da pomenes neki od automobila koje si imao? Pre svega mislim na neke koji imaju 'sportske krvi'.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...