Jump to content
FAS Goran

krsman3d

Members
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

About krsman3d

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sta da rade, moraju nekako frustracije da izbace iz sistema. Treba i to razumeti.
  2. Najbolje da se ubaci 1.3 M-jet. Onda bi ga svi na ovom forumu kupili. Samo jos da ga cipuju, gde bi im bio kraj....
  3. I dalje cekamo verziju sa Alfu 166 / Lybru NAVI. Ima li kakvih novosti?
  4. Svaka cast. Pogodio si sustinu problema ove rasprave. Nedostatak iskustva.
  5. Predlazem da ovaj forum preimenujete u Klub ljubitelja dizela. Da prihvatim sve, ali da dizel ima bolji zvuk od benzinca, to stvarano samo ovde moze da se procita. Toliko lazete da ste i sami poceli da verujete u to. Takvi su mi najsladji na putu, volim prvo dobro da ih namucim pa onda ostavim da se cude sta se desilo.
  6. Pa nije bitno kako se cuje u kabini i da li na autoputu otpadaju usi, bitno je sta okolina misli. Ocigledno neki jacinu zvuka povezuju sa snagom. Samo da "prdi" auspuh...
  7. A zasto lepo nisi prebacio sve senzore, plasticni poklopac i usis sa tvog motora na drugi koji si kupio? Ne razumem sto se toliko mucis kad imas jednostavno resenje. Ako je plasticna grana uvek je Me3.1 odnosno hibridni ECU.
  8. Samo na ovom forumu je JTD najbolji motor na svetu, a 20v preskup za odrzavanje i registraciju. Znanje na nivou...
  9. Italijani ne menjaju kilometrazu tek tako. Oni prodaju takve automobile za 1000 evra, pa onda nase jajare pokusavaju da prevare narod. Pre neki dan mi dosla euro3 Lybra 1.8 za delove sa 145.000 na satu, nalepnice o servisisima, na motoru markerom napisano kad je radjen servis. Medjutim jasno se vidi da je sve sveze radjeno, ne moze nalepnica iz 2009. da bude nova. Spremali je za carinu. DIjagnostika kaze 232.000, a ko zna koliko je stvarno presla. Bitno je da je auto dobar, nemojte se mnogo zamarati sta pise po knjizicama.
  10. Ne znam sta ocekujes. Da kupis auto star 11 godina za 2000 evra i jos da mu je sve novo, a da nema ogrebotinu? Malo teze. Ako hoces takav auto jedino nov da uzmes i bices miran. Budimo malo realniji...
  11. Imam ja tempomat za Kappu. Pase samo na nove modele sa plasticnom granom. Ide zajedno sa prekidacem zmigavaca. Konektor je vec tu, samo se skine volan, stavi novi prekidac i gotovo. Poslacu ti PM.
  12. Najveca je glupost mit da se letnje gume skamene na nekoj temperaturi. Cim se auto pokrene trenje greje gumu. Nebitno kolika je temperatura spolja. Guma je u voznji uvek topla.
  13. Ma kakvi da se petak cuje kao dizel. Samo treba da zuji na leru. Ja nikada nisam cuo za 20v motor sa losim varijatorom, ali opet, ko zna, mozda je i moguce. Najverovatnije lupaju hidropodizaci, obicno zbog loseg ulja ili nedovoljnog nivoa. Kad mi dodje stranac gde se cuje neki podizac, samo dopunim ulje do maksimuma i problem resen. Na mnogima je tako, ne znam zasto.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...