Jump to content
FAS Goran

brava jtd

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About brava jtd

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Okolina Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Brava 1.9 JTD 2001
  1. Registrovan do 21.03.2014 Cena ista 2300 E
  2. Godina proizvodnje: 2001 Gorivo: Dizel Kubikaža (cm3): 1900 Snaga (kW / KS): 74 / 101 Kilometraža: 182000 Menjač: Manuelni 5 brzina Broj vrata: 4/5 vrata Broj sedišta: 5 sedišta Automatska klima Registrovan do: 21.03.2013. Poreklo vozila: Domaće tablice Airbag za vozača - Airbag za suvozača - Child lock - ABS - Kodiran ključ - Centralno zaključavanje - Metalik boja - Servo volan - Električni prozori - Električni retrovizori - Grejači retrovizora - Sedišta podesiva po visini - Svetla za maglu - Xenon svetla - Aluminijumske felne - Radio CD -ocuvan -garaziran -bez ulaganja -redovno servisiran -veliki servis odradjen na 150 000 -zadnji mali servis na 180 000 -Za tri godine zamenio; -nov protokomer -termostat -grejaci -servo pumpa dajem sve 4 nove letnje gume pod garancijom ili 2 let. i 2 zim. isto nove po izboru. Prodajem zbog kupovine veceg i novijeg auta. CENA 2300 E Kontakt 063 75 35 389
  3. Isti ali isti problem imam na svojoj bravi. Sve normalno povlaci ali posle 3000 obr ko da izgubi snagu,dere se i puno slabije povlaci.Posto ne forsiram svoj auto tolko mi ni ne smeta ali bi voleo da to resim a nikako da odem na dijagnostiku. Rile je imao isti problem i do danas nije napisao kako ga je resio. Ako resis ovo obavezno pisi.Inace i ja sam u blizini NS.
  4. Prilikom kupovine moje Brave (sa placa u NS) na staklu je pisalo 158000 a na tabli koja je bila samo tako stavljena bez srafica,je bilo 203000.I ja pitam prodavca ^sta je ovo??on kaze vracana zbog carine, kao ustedi 1000-2000 evrica na jednom sleperu ako je na kolima kilometraza veca od 200000. I posle dolazi jedan momak da vrati sat (20 evra) i prodavac me pita koliko ocu i ja normalmo trazim kolika je i bila.Tako da po svemu sudeci je prava mada bi voleo da proverim. Zao mi je sto nisam izaso da vidim kako vraca kilom. jer sam bio u kancelariji,davao podatke j*biga
  5. Kod mene isto ne radi a retrovizori rade. Osigurac je u redu. Ne razumem se u eletriku pa ako neko moze neka opise odakle da se pocne sa proverom itd ako nije problem. znam da je jednostavno ali...
  6. super izgleda,svaka cast.Bas me cudi sto je FIAT obijen.obicno prednost imaju ovi skuplji.
  7. Ako neko zna koji je ET na ovim felnama neka javi.Bitno mi je zbog trapa.Hvala
  8. Da, stavim je normalno samo me brinulo to sto tako malo udje na glavcinu 1cm mozda ni tolko ali valjda ne smeta nista.A valjda nece ni malo veci ET zasmetati.
  9. Znam da je isti ali nekako mi cudno nalezu na glavcinu.Samo pocetak felne ulazi znaci 1cm otprilike a jos dosta ostaje napolju pa zato pitam mozda marea ima nesto drugaciju glavcinu.Kupio sam i duze srafove jer su fabricki kratki.Gledao sam po oglasima i nisam nasao bravu sa tim felnama.
  10. Pozdrav drugari.Pomozite mi, da li ove felne sa mareje pasuju (ET) Na bravu? Na felni pise>6Jx15 H2-49 SL1058.E sad da li je ovo 49et ili nije?Ako jeste da liodgovara na moju bravu? Unapred zahvalan.
  11. Jako rado bi dosao.Ja sam iz Backog Petrovca 25 km od NS.Nije problem da se plati samo da se resi problem. Gde mogu da te nadjem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...