Jump to content
FAS Goran

shone sd

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

About shone sd

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/05/1981

Contact Methods

  • MSN
    nenadmitrovic.sd@gmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Smederevo
  • Interests
    muzika, putovanja

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1,6 16v, 76KW, 2003god
  1. Na prodaju krovni nosaci CAM za Fiat Stila. Korisceni svega tri puta na po deset dana. Nakon odmora skidani sa auta, tako da na njima i nema tragova koriscenja, niti uticaja vremena. Lepog dizajna, laka montaza, pouzdani. Cena je 5000 dinara. Razlog prodaje je promena auta.
  2. Desilo mi se pre par dana da se upalila lampica za motor i bila je upaljena konstantno tokom voznje. Auto se normalno ponasao. Kasnije, u toku dana, lampica se ugasila i vise se nije ni palila. Otisao sam na dijagnostiku, kazu da izbacuje gresku ''ventil za spremnik goriva'' i da nije to nista strasno, vidjali su to i ranije i da je to bezazlena greska. Malo sam sumnjicav, pa me zanima da li je neko imao iskustva sa time i o cemu se konkretno tu radi?
  3. Kladim se da se svi znamo, bar iz vidjenja
  4. Taj drugi Stilo ima celicne felne i ratkapne. Mozes po tome da nas razlikujes, sad preko zime su mi celicne felne ali nemam ratkapne, preko leta alu. I njegov ima malo bolju nijansu crvene.
  5. Hahaha, nisam celav. To je taj drugi crveni Stilo, vidjam ga i ja cesto. Zagleda on mene, zagledam ja njega Nisam skoro bio na forumu, sad tek video sta si me pitao.
  6. Do sada sam u Fiat Stila 1,6 sipao Seleniu 20K. Onda pre neki dan cujem kako su u jednom fiatovom servisu serviseri naleteli na fals Seleniu i fals limenke i da su umesto Selenie presli na Shell ulja. A onda ovde naletim na informaciju da je za Stila propisana Selenia K: Fiat Stilo Multiwagon Allestimento : Benzina 1.6 16v Coppa motore e filtro : Selenia K - 4,5 L Impianto raffreddamento motore : Paraflu UP - 6,5 L Impianto freni e frizione : Tutela TOP 4 - 0,52 L Cambio e differenziale : Tutela Car Technyx - 1,65 L Koja je razlika izmedju Selenie 20K i Selenie K? Takodje treba da menjam antifriz, tu sam i mislio da sipam Paraflu G12, 3 litra. Braco Stilasi, koje ulje sipate i sta da sipam?
  7. E, pozdrav smederevac! Lepa felna, mada tesko da cu skoro da menjam, nije mi to sad u planu. Mozda neko od mojih drugara pogleda. Sta podrazumevas pod sredjivanjem, jel potrebno ispravljanje ili?
  8. Do skoro je moj Stilo jedini bio u gradu u toj boji, sad vidim da se mota po gradu jos jedan. Sa 5vr ih ima, voze ih taksisti uglavnom. Ne znam da li u metalic sivoj boji ima vise Stila ili Alfi 147. Meni se oduvek svidjalo kako Stilu stoji metalic siva. A voskiranje se podrazumeva
  9. Imam ja njegove, fabricke celicne felne, na njima je zimski set guma. Ali i kad ih stavim, nije mi to to, ipak aluminijumska felna daje smek autu. Ne kazem da su ove felne nesto preterano lepe, ali ipak mi je lepsi sa njima. Verovatno bi mu bolje stajale fabricke alu felne. Inace, ove su mi ostale od prethodnog auta
  10. Hvala, Kad pomenu izmestanje ECU-a, to sam uradio odmah nakon kupovine. Bio sam tada kod Gorana na zupcenju, on mi je i ukazao na taj problem sa ECU-om. Evo i slika enterijera.
  11. Brava je zamenio Stilo 1,6 2003 god, 76 kw. Uvezen iz Nemacke, imao jednog vlasnika. Auto je kod mene vec godinu i po dana, za sada prezadovoljan i stanjem auta i potrosnjom. Ugradjen sekvent plin kod Rasica. Od opreme ima gotovo sve: klima, ASR, parking senzore, senzore za kisu, za automatsko paljenje svetala, fabricki naslon za ruku, kuku... Evo i par slicica

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...