Jump to content
FAS Goran

BaneJ

Members
  • Content Count

    704
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

BaneJ last won the day on May 5 2022

BaneJ had the most liked content!

About BaneJ

  • Rank
    Regolari
  • Birthday November 25

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

8891 profile views
  1. Metalni, reljefni ... Abarth - 1000 din kom. Fiat - 500 din kom.
  2. Bravo i Stilo (147, 156 Libra itd.) su imali automatsku dvozonsku Marelli klimu, osim klotara. To je bilo 2001. godine - tehnološki iskorak. Novi Fiat Tipo nema dvozonsku već običnu, jednozonsku koju potpisuje Mopar (ko stvarno pravi nemam pojma). Svakako skromnije, jednostavnije i jeftinije rešenje ali svićkaju displejčići, malo tužno izgleda danas.
  3. esi planirao i neku navlaku za volan, da se ruke ne znoje kad ga kidaš?
  4. Dok sam pretraživao ponudu staračkih domova i vrtića, a na kraju i ponudu suvih svinjskih kolenica za pasulj, nekako, samo od sebe pojavilo se i ovo u jednom prozoru. https://thepiratebay.party/torrent/74330525/Race.for.Glory.Audi.vs.Lancia.2024.720p.AMZN.WEBRip.x264 Prijatno, svim ljubiteljima suvih svinjskih kolenica na akciji.
  5. Kad primetiš da te ništa od evropskih taljiga ne radi, uzni si nešto ovako: ili kavan, tj. sw A Bravo, to je neprevaziđeno avto. Ni Švabo ne zna kako je Fiatu to pošlo za rukom, tj. presom. Bravo ne prodaj!
  6. Kolega, zbog pravovremene reakcije i ukazivanja na nelogičan sled postova, upravo ste ostvarili pravo na postizborni i novogodišnji popust. Inače, to je ovako trebalo da stoji:
  7. Stigli i novi, sportski ventili, 4 komada nova cena: 250e fix.
  8. Felne su našle novog gazdu, odavnoooo!!!!
  9. BaneJ

    P: Abarth stikeri

    Plastični Reljefni 1680 din. tel. 0655243143
  10. Uskoro. naoštrite torent linkove ...
  11. Kolega, imaš PP. Gume su tu za prvu pomoć, ko želi da provoza letnji set po snegu i ledu. Ne utiču na cenu. Mada, nešto, malo niža cena je moguća, po dogovoru.
  12. Originalne za Fiat Bravo. a lepo stoje i na Delti i MiTu. Uz felne idu i sitni tragovi upotrebe. Cena 230 € 7J 17 H2, ET31, 4x98 Fiat, Lancia, Mito tel. 0655243143
  13. Lepo, samo to je sve za gore, a nešto ovako za dole? https://www.italo-tuning.de/en/41387/sparco-pedal-set-settanta-3-part
  14. Druže ti si zapeo na poziciji? Teraj to kod majstora da ne zakomplikuješ još više ili evo uputstva + Al` što se tiće displeja, baš se zakomplikovalo. Inače, postoje samo dve verzije: Obe su multifunkcionalne i tzv. matrix. To matrix je tehnologija upravljanja pikselima pomoću matrice. Dakle multifunkcionalna rekonfigurabilna, manjih dimenzija, NEKE sijalice upozorenja su prebačene u donje levo polje displeja, može da se menja po želji ispis u gornjem desnom delu displeja. Neke u zavisnosti od davača mogu da prikažu pritisak u turbu, što je u stvari merenje podpritiska ispred turba i posredno pretvaranje u pritisak da bi vozač u bilo zabavnije. Polja su unapred predefinisana i pokazuju samo ono što je predviđeno. Dakle multifunkcionalna, ima veći displej od one rekonfigurabilne, preglednija je i takođe može da se konfiguriše šta želite da ispisuje od poruka.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...