Jump to content
FAS Goran

Imladja

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Brava 1.2, 16v, 2001godiste, benzin-gas , hladan pali i vergla bez problema. Nakon voznje i to recimo nekih pola sata, odnosno kada se ugreje, pri ponovnom startovanju slabo vergla i ne moze da upali , kao da je prazan akumulator. Kada se ohladi , nakon 20-ak minuta opet vergla i pali bez problema. Anlaser servisirao-isto, stavio drugi-isto. Akumulator proveravao , kazu da je OK. Napomena: pre ovog problema radio sam mu glavu i zamenio malu radilicu. Sta je uzrok i koje je resenje?
  2. Brava 1.2, 16v, 2001godiste, benzin-gas , hladan pali i vergla bez problema. Nakon voznje i to recimo nekih pola sata, odnosno kada se ugreje, pri ponovnom startovanju slabo vergla i ne moze da upali , kao da je prazan akumulator. Kada se ohladi , nakon 20-ak minuta opet vergla i pali bez problema. Anlaser servisirao-isto, stavio drugi-isto. Akumulator proveravao , kazu da je OK. Napomena: pre ovog problema radio sam mu glavu i zamenio malu radilicu. Sta je uzrok i koje je resenje?
  3. Brava 1.2, 16v, 2001godiste, benzin-gas , hladan pali i vergla bez problema. Nakon voznje i to recimo nekih pola sata, odnosno kada se ugreje, pri ponovnom startovanju slabo vergla i ne moze da upali , kao da je prazan akumulator. Kada se ohladi , nakon 20-ak minuta opet vergla i pali bez problema. Anlaser servisirao-isto, stavio drugi-isto. Akumulator proveravao , kazu da je OK. Napomena: pre ovog problema radio sam mu glavu i zamenio malu radilicu. Sta je uzrok i koje je resenje?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...