Jump to content
FAS Goran

puntomanijak123

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About puntomanijak123

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad
  1. Hvala puno na brzim odgovorima i savetima! Pogledacu sva vozila koja se nude preko site-a, verujem da ima dobrih i lepih primeraka to volim da cujem!
  2. Pozdrav svima. Sa svojih 22 godine konacno sam odlucio i skupio para da sebi kupim auto Bas dugo trazim po site-u polovni automobili nekog prosecnog/dobrog punta za nekih 1800-2000evra. Ja iskreno mislim da takav moze da se nadje. Neki 2001-4, 3 ili 5 vrata, klima (moze i ne mora), redovno servisiran porodicni automobil, zimske gume, i tako to. Nista spektakularno. Ali u medjuvremenu sam sasvim slucajno naleteo na ovaj site i razocarao se citajuci iskustva drugih clanova, da taxiste prodaju svoja razdrndana vozila kao skromna porodicna, da havarisana vozila uvoze i nalickaju za prodaju i tako dalje. Ja licno nisam nikoga nikad zajebao niti sam imao nameru, tako da to sto ljudi rade meni stvarno nema smisla. Stvarno mi se svidja ovaj 1.2 punto, pravi gradski autic - ono sto meni treba. Mali potrosac, jeftina registracija, odrzavanje. Ne razumem se bas najbolje (kao sto je neko u post-u ovde stavio da auto koji u oglasu ima ABS na autu ga nigde nema na slikama itd) ali znam ono osnovno i ono sto ocekujem od njega. Zato bih voleo ako bi clanovi ovog foruma mogli da mi pomognu da nadjem pravog (ako takav uopste postoji). Ili barem da mi pomognu da se odlucim za nekog koji ne deluje kao prevara. Ja sam sasvim svestan da je kupovima polovnog automobila macka u dzaku, ali opet valjda moze da se nadje i neki okey.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...