Jump to content
FAS Goran

Keba Kraba

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Navodno se ne vozi zimi jer nema zimske gume, a za akumulator ne znam nista posto ga nisam pitao. Nazalost nije mi ni palo na pamet da ga pitam.
  2. Da li je neko išao da gleda ovog Grandea? Kontaktirao sam vlasnika, kaže da je drugi vlasnik u Srbiji i da je stvarna kilometraža. Kaže da se može proveriti u bilo kojem ovlašćenom servisu, a ima neki kod njega u komšiluku na Zvezdari koji je za Fiat, Lancia i Alfa vozila pa se može tamo odraditi dijagnostika i provera. Nije rađen veliki servis, a uskoro treba da se radi mali servis. Nema zimske gume, jer se navodno zimi ne vozi. Cena je podložna minimalnoj korekciji. E sad, ne dolazi mi se iz SU da bi samo gledao ovaj auto, a voleo bih da čujem Vaše mišljenje kako Vam izgleda. Možda ako je nekome u komšiluku da ga pogleda i da prenese utiske. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6292281/fiat-grande-punto-multijet-13-evo
  3. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5895595/fiat-punto-13-mjet-dynamic Kako Vam se čini ovaj Puntić? Ako sam dobro razumeo ovaj motor nema plivajući. Da li postoje neka potencijalna veća ulaganja kod ovog motora?
  4. Zdravo. Pregledao sam oglase ovih dana pa mi se svideo ovaj Punto. Kako vam se čini? Zvao bih sutra da čujem koliko ga ceni. http://www.polovniautomobili.com/oglas4572488/fiat_punto_emution_abs_lpg/
  5. Jeste da srebrni nema ugrađen gas ali da li se uopšte isplati ugrađivati ukoliko se uzme vozilo bez gasa? Ja prelazim oko 1300 km mesečno. Razmišljao sam i o dizelu ali u ovom cenovnom rangu je teško naći očuvan primerak.
  6. Zdravo forumaši. Trenutno sam u potrazi za Puntom Klasikom pa bih voleo da čujem neke informacije o ova dva koja sam izdvojio. Unapred hvala! http://www.polovniautomobili.com/oglas5592077/fiat_punto_12_ac/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4673718/fiat_punto_12_tng/
  7. Zdravo forumaši. Ja sam Ilija iz Subotice i trenutno sam u potrazi za Fiatovim autom. Do sada sam pratio teme na forumu kao gost ali kako se primakla kupovina voleo bih da se posavetujem pa sam se registrovao. Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...