Jump to content
FAS Goran

dasabaja

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

About dasabaja

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 04/01/1982

Contact Methods

  • MSN
    optimus.prajm@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Punto Classic 1.2 8V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Možda malo dižem temu iz mrtvih al bolje nego da otvorim novu. Kako prolazite na tehničkim pregledima sa Alfinim enterijerima? Meni je vozačevo sedište otišlo, a ko za baksuz samo na Alfina nailazim na oglasima trenutno...zamenio bih vozačevo, eventualno prednja samo.
  2. Da ne otvaram novu temu, tice se kocnica... Vratili me sa tehnickog kazu ne valjaju zadnje kocnice. Ja odmah kod njihovog majstora, kaze zadnje plocice za zamenu. A menjane su prosle godine, presao sam 9-10k plafon. Jel to moguce, malo mi sumnjivo to...
  3. Originalna pumpa (imam je u kutiji) je na opruzi i kada je bila u rezervoaru bila je sabijena jedno centimetar (vidim po tragovima rdje). Ova je kraca za cent i po - dva...kontam da su tu negde. Ali mi nije jasno kako plovak ne laze kad mi je pre neki dan izvucen benzin iz rezervoara, auto se gasio sam na benzin...a plovak pokazuje pola? Nesto mi tu nije kako treba...zar taj jedan cm u duzini kucista pravi toliki problem plovku i pokazivacu? Jedan cm razlike i pumpa ne moze da dohvati 20 litara benzina...pa nemoguce.
  4. Uh, nema nikakvih crevaca. Ja sam promenio sve komplet. Kompletna ona plasticna budza sto se bucne u benzin. Jedino crevce je ono sto se kaci odozgo, al ono je kliknulo kako treba.
  5. Ljudi, treba mi info od nekog ko je menjao pumpu za gorivo na Puntu 1.2 8v (Classic). Naime, fabricka je pocela da otkazuje (jako zuji prilikom paljenja, nekad nisam mogao ni da upalime...nebitno). Kupim drugu. Komplet pumpa sa kucistem, plovkom, elektronikom...bas za 1.2 Punta. Medjutim, pumpa je jedno 2 cm kraca od fabricke (sacuvao sam fabricku). Da li je neko jos primetio tu razliku? Isto tako, kao da plovak nije kalibrisan kako treba. Pre neki dan sam ostao bez benzina (vozim na plin..), a skala pokazuje pola!? Ok, razumem da zbog 2 cm malo pokazivac pomeri al da ostane na pola kad mi se auto ugasi? Kako ste vi prolazili sa zamenama? Jel neko ima slicna iskustva? Ne verujem da su mi uvalili pogresnu pumpu posto je kupljena u poznatom lancu radnji delova za Fiate, a i na kutiji pise da je za Fiat...
  6. E, kako su ti vratili pare? Meni isto nije stigao paketic ($2), trazio sam drugi ali mi je prodavac vratio pare. Uplata je isla preko PayPal-a i nekako mi je PayPal primio uplatu (iako mi ne mozemo da primamo pare preko PayPal-a) i sad mi $2 stoji kao uplata....jel ja to mogu nekako da iskoristim?
  7. Preselim se u blok 62 i posle dva dana - pokusali da ukradu gorivo. Kazem pokusali jer vozim na plin. Ne znam sta im bi, crn auto, crn cep za plin...ali i mozak im crn pa nisu videli. Isisali su nista. Provalio sam jer se u kolima osetilo gorivo pa kad sam dosao na posao video sam da je odvrnut cep. Vezan je onom gumicom za grlo rezervoara pa nije zavrsio u zbunju.
  8. Do 70e ne plaćaš carinu. PDV se plaća na sve iznose...međutim...od kako je to tumačenje zakona objavljeno meni su stigla jedno 3-4 paketa svakakve robe. Žena je naručivala četkice za šminkanje, šminku...to su bili paketi od po 30-40 dolara. Dinar mi nisu naplatili za PDV.... Totalna lutrija izgleda...
  9. Znači mi nemamo nikakav sistem zaštite niti prigovora na samovolju carinika da neki predmet koji je zaista plaćen 5 dolara on ceni na 15 i na osnovu toga da naplati PDV?
  10. Evo pre pet minuta, bukvalno, zatvorio vrata i seo za komp, mi je bio postar, doneo je paket koji sam narucio 28 aprila. 25$ sam ga platio, ali nista dodatno nisam dobio da platim ovim nasim lopovima. Nisu ga ni otvarali. Bio je upakovan u veliku kovertu. A ne znam kako carinik moze da kaze tako nesto, pa postoji valjda zakon majku mu... Kad onaj nas krs Limundo bude ko eBay sa zadovoljstvom cu kupovati domace, do tad - zalim slucaj...
  11. Meni je stigao paket pre dva dana, kupljena na Ebay-u, 7$ sa shippingom. Pipnuli ga nisu. Nista nisam platio dodatno.
  12. Pozdrav. Mogu li dobiti neku okvirnu procenu koliko kosta zamena lezaja tocka na Puntu Classic? Nisam siguran koji lezaj je u pitanju. Napred je sigurno, ali da li levi i li desni - ne mogu da provalim.
  13. Isprobao sam kupovinu sa e-bay-a cim sam video clanak u novinama! Radi! Narucio sam magnet za frizider u vrednosti od 4 dolara, ako nesto podje po zlu, 4 dolara cu da prezalim. Imao sam, doduse, problem sa ebay.com checkout-om. I izgleda da nisam jedini, iz gomile zemalja se zale na isti problem. Kliknete ono poslednje "Pay by PayPal" ili tako nesto, i dobijete "Sorry, an error has occured. Please try again later" (tako neka bezvezna poruka). Resenje je da se ulogujete na www.ebay.ie (islandski) i tu je interfejs za checkout malo drugaciji ali sve sljaka. Na ebay.ie je placeno bez problema. Sad samo da vidimo na nasoj famoznoj carini sta ce se desiti, hocu li dobiti isporuku ili ce se "izgubiti u transportu".

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...