Jump to content
FAS Goran

dankoni

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Ok aj sad jedno prakticno pitanje imam VIN broj , u eperu se poklapa sa onim u oglasu ali sad bi da proverim servisnu istoriju. Sta se radi u tom slucaju idem u neki ovlasceni servis i platim xyz, ima neko ideju koliko kosta takva usluga i da li je pruzaju ? Imate neke preporuke gde bi u Beogradu to mogao da proverim?
  2. Svi mi voleli idealne uslove kupovine, najbolje novo . Ali ipak vecina nas mora da se prilagodi svojim mogucnostima. Po onome sto sam i ja citao 150000 nije neki problem za mjet samo da je odrzavan, e sad koliko sam shvatio po VIN broju moguce je proveriti u ovlascenom servisu kao je odrzavan jel tako? To je manje vise jedina provera osim vizuelne i ako vlasnik placa ne dozvoli da se provozam malo:) , posto ne poznajem ni jednog majstora a i trebalo bi ga vuci do backe topole . Inace sto se tice kupovine neko to kupi celu flotu sto bi rekli 10,20 automobila plus ako da kes sigurno ide cena nekih 20-30 % dole cime sa 5500 dolazimo na cenu od 3800-4400 koliko se onda i njemu isplati po nekoj toj racunici
  3. Otkad pratim svi su oko 150 000 , doduse to je od avgusta. Iskreno dok se ne ode licno da se pogleda nista , problem je sto ako nemas svog majstora , a nemam ,moram da se iscimam sam i nadam da cu nesto sam da procenim da je ok. A tamo da ga teram na proveru sigruno se svi poznaju u gradu tako za verovati majstoru tamo tesko. Imaju jos jednog tamo ali tome je ,menjanja letva volana , bar tako pise u servisnoj knjizici. Pre toga su imali jos 2 komada ali su ti otisli..... Verovatno da jesu sluzbeni ali ako su odrzavani kako treba sto da ne.
  4. Pozdrav drustvo , ja sam novi clan foruma i zanima me da uzmem Grande Punta Evo . Gledao sam par komada dosad ali nijedan nije bio odgovarajuci.. bas je izgleda tesko naci.. Jel mozete da mi date misljene o ovom primerku ili barem o placu , da znam dal da se cimam http://www.polovniautomobili.com/oglas5455310/fiat_grande_punto_evo_13mjet_dynamic/ Vidim da su neki narucivali preko Balkan-a moze neko da mi objasni kako to ide i dal se isplati?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...