Jump to content
FAS Goran

Yogi Krusevac

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Yogi Krusevac

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/01/1970

Contact Methods

  • MSN
    https://www.facebook.com/goran.markovic.9028
  • ICQ
    m

Recent Profile Visitors

1251 profile views
  1. Sutra stižu slike A kako ja vidim to ce i da mu bude,razvodnik,karburator i zbogom elektronsko!
  2. Pozdrav tebi druže,samo mi pojasni ako ti nije problem jel taj magnet iza razvodne ruke
  3. Pokušaću, pa se čujemo! Hvala u svakom slučaju!
  4. Pa to i jeste poenta,nervira me toliko da bi ga zapalio,ajd da mi je loš motor,pa i da me ne čudi, al još uvek ne troši ulje,pali ko mina,a ova glupost me izlude,našao sam jednog lika koji ima neke od delova za ovaj moj krs pa ćemo jedno po jedno da skidamo i menjamo,možda tako ubodemo sta mu stvarno fali A da,kad upali grešku, stvarno troši ko tenk,mislim da tada srče preko 20l plina!
  5. Monopoint,polako gubim strpljenje s ovim mojim krsem,da lije moguće da niko ne zna šta mu je?
  6. Sve to sam već promenio,ali sam provalio da se sve to normalizuje kad cackam kablove iza filtera za vazduh,sutra skidam filter i javljam rezultate!
  7. Skinuo sam katalitator, po preporuci mehaničara,isto se dešava,nikakav efekat nije postignut
  8. Brate veruj da nema majstora koji nije pokušao da reši problem,al iskreno niko neće ni da se potrudi da reši problem.Auto radi na sva četiri klipa,ne trokira,ali se bukvalno guši kad se upali lampica za diznu (grešku), takodje se javlja pucanje kad upali grešku kad pustiš gas u hodu auta.Primetio sam da mnogo redje pali grešku kada je hladno i kišovito vreme!
  9. Imam problem jer mi povremeno upali grešku,kad se to desi, auto izgubi trećinu snage,dešava se i na plinu i benzinu,išao sam kod raznoraznih matora,ali niko nema dijagnostiku za ovaj model,ako neko ima neko slično iskustvo s ovim problemom, bio bih mu jako zahvalan!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...